2 Haz 2022 #1 hrafnagud H Üye Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 46 Çözümler 2 Tepki puanı 3 4 HİZMET YILI Herkese selamlar. Corel Draw programını askerde 1 yıl kadar kullandım sadece ve öğrenmeye devam etmek istiyorum ancak nereden eğitim almalıyım ve bu programı nasıl ücretsiz kullanabilirim. Teşekkürler şimdiden.
Herkese selamlar. Corel Draw programını askerde 1 yıl kadar kullandım sadece ve öğrenmeye devam etmek istiyorum ancak nereden eğitim almalıyım ve bu programı nasıl ücretsiz kullanabilirim. Teşekkürler şimdiden.
2 Haz 2022 #2 ravlagee R Onaylı Üye Katılım 28 May 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 24 4 HİZMET YILI ona ait kurs merkezleri var dilersen araştır kurslarına gitmeye çalış
2 Haz 2022 Konuyu başlatan #3 hrafnagud H Üye Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 46 Çözümler 2 Tepki puanı 3 4 HİZMET YILI ravlagee' Alıntı: ona ait kurs merkezleri var dilersen araştır kurslarına gitmeye çalış Genişletmek için tıklayın ... Kurslar var fakat ücretler çok yüksek birde evde alıştırma yapmak istiyorum ama dediğim gibi ücretsiz bulamadım
ravlagee' Alıntı: ona ait kurs merkezleri var dilersen araştır kurslarına gitmeye çalış Genişletmek için tıklayın ... Kurslar var fakat ücretler çok yüksek birde evde alıştırma yapmak istiyorum ama dediğim gibi ücretsiz bulamadım
2 Haz 2022 #4 ravlagee R Onaylı Üye Katılım 28 May 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 1 Yaş 24 4 HİZMET YILI hrafnagud' Alıntı: Kurslar var fakat ücretler çok yüksek birde evde alıştırma yapmak istiyorum ama dediğim gibi ücretsiz bulamadım Genişletmek için tıklayın ... malesef ki öyle harici nasıl öğrenebilirsin bilmiyorum zor gibi gözüküyor iyi şanslar
hrafnagud' Alıntı: Kurslar var fakat ücretler çok yüksek birde evde alıştırma yapmak istiyorum ama dediğim gibi ücretsiz bulamadım Genişletmek için tıklayın ... malesef ki öyle harici nasıl öğrenebilirsin bilmiyorum zor gibi gözüküyor iyi şanslar
2 Haz 2022 #5 seylap145334 S Onaylı Üye Katılım 1 Ağu 2017 Mesajlar 59 Tepki puanı 3 Ödüller 5 Yaş 36 8 HİZMET YILI udmy gibi siteler var internetten hizmet veren indirimlerde uygun fiyata gelebiliyor onlara bakabilirsin
udmy gibi siteler var internetten hizmet veren indirimlerde uygun fiyata gelebiliyor onlara bakabilirsin
2 Haz 2022 #6 jamiryoo 46c FBI dan çok yetkim var ulan benim Süper Üye Katılım 23 Ara 2017 Mesajlar 749 Çözümler 12 Tepki puanı 77 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Youtube'ta Designus diye bir kanal vardı orda detaylı gösteriyordu incele bi
2 Haz 2022 Konuyu başlatan #7 hrafnagud H Üye Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 46 Çözümler 2 Tepki puanı 3 4 HİZMET YILI seylap145334' Alıntı: udmy gibi siteler var internetten hizmet veren indirimlerde uygun fiyata gelebiliyor onlara bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... baktım dediğin gibi indirimli yakalarsam kapatcam hemen Post automatically merged: 2 Haz 2022 teşekkürler hocam inceliyorum hemen.program çok zevkli geldi bana
seylap145334' Alıntı: udmy gibi siteler var internetten hizmet veren indirimlerde uygun fiyata gelebiliyor onlara bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... baktım dediğin gibi indirimli yakalarsam kapatcam hemen Post automatically merged: 2 Haz 2022 teşekkürler hocam inceliyorum hemen.program çok zevkli geldi bana