Fake kız görseli ile işletiliyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 1.5 ay önce bir kızla tanıştım, bir arkadaşlık uygulamasından. 1 ay civarı sadece sohbet muhabbet ettik ve kız gerçekten benim kafa dengim. Muhhabeti, olgunluğu, düşünce yapısı... Her şeyiyle beni kendine bağlayan birisi oldu. Instagram hesabını verdi, hiç fotografı yok. Wp'sini aldım, oradan konuşuyoruz. Insta'da sadece yakın çevresi ekli. 30 kişi falan var. Arada bir fotoğraf istiyorum, atıyordu ama fotoğrafın fake olduğunu fark ettim. Yani uygulamada gördüğüm fotoğrafları da bana attığı fotoğrafları da hep sahteymiş. Bunu yeni öğrendim. 2 haftadır da çıkıyoruz. Bu arada kız güzel olduğu için değil onunla olan uyumum, kafa yapısı ve bana karşı davranışları tam bana göre olduğu için onunla birlikteyim. Onun fake olduğunu bildiğimden haberi yok. Kim olduğunu bulana kadar da hala her şeyden habersiz davranacağım. Bunu direkt kıza söylemek istemiyorum. Kızın fake olduğunu öğrenmek beni bunalıma sokmadı veya moralimi bozmadı ama bayağı bir güldüm bunu öğrenince. Sadece gerçekte kim olduğunu ögrenmek istiyorum. Adını bir şekilde farklı farklı sitelerde ve uygulamalarda aratarak elde ettim, adı doğru. Cep numarası 2 tane var. Wp'den konuştuğum numarası ile beni arayıp sesli konuştuğumuz numarası farklı. Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Bu konuda da fikir sahibi olanlar varsa ve söylerse çok sevinirim. Aslında öğrenmek istediğim şeyler kızın gerçekte nasıl göründüğü. Eğer görünüş açısından hala gideri varsa bu kadar uyumlu olduğum bir kızla ayrılmak istemiyorum. :D Benim kafa da bir acayip çalışıyor. Neyse bu konuda tam olarak ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek birileri var mı veya kızı bulmam konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkürler. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kızı merak ettiğini, gerçek fotoğrafını görmek istediğini söyleyebilirsin. Onun dışında kızı nasıl bir şekilde bulmak için yardım istediğini anlayamadım.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şu son zamanlarda tanışma uygulamaları falan çok arttı. Bu uygulamalarla beraber dolandırıcılar da arttı. Bazı kişiler sanal numara alarak sahte hayatlar kurarak insanları dolandırıyorlar. Mesela ilk başta tanışıp senin fotoğraflarını ister sen atarsın ve o fotoğrafları düzenleyip çıplak hale getirip basit bir şantaj malzemesi haline getirebilirler ya da seninle cinsellik konuşup sonra da dava açma bahanesiyle senden zorla para isteyebilirler ya da en basitinden senden para isteyip ve sonra da engelleyebilirler. Tavsiyem bu iğrenç platformları kullanmayın gizlilik tehlikesi de var. Telegram Twitter İnstagram ifşalarla dolu. Bu ifşaları yayıp para kazananlar da var. Kadın erkek fark etmiyor ve ifşaların çoğunluğu kız çünkü bu sanal peze***klerin müşterilerinin çoğu erkek. Yani demek istediğim bu gibi platformlar sazanlarla ve oltacılarla dolu. Dikkat edelim hiçbir kadın ve erkek duygularıyla oynanıp oltaya gelmek ve ifşaları yalan da olsa ortalıkta dolaşmasını, şantaj malzemesi olarak kullanılmasını istemez.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
benimde başıma gelmişti bence kız çekiniyor samimi yaklaş ve konuş gerçek bir fotoğraf iste ?

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
gerçekten farklı çalışıyor umarım maddi kısma gelmez olay şimdiden travmalar için geçmiş olsunlar efenim

Senin için dağları deler yol açarım yar
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Kanka eskiden bende öyleydim 12 yaşlarımda fake kız hesabı açıp para isterdim kanarlardı muhtemelen senden para isteyecektir bence pek önemseme ve engel at aynı yaşatıım çünkü .d

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kameralı görüsebilirsin kimsenin aklina mi gelmedi ya hemen herkese fake demeyin bu arada

Üye
1 HİZMET YILI
Böyle olaylar çok oldu gelip para istedi sen hiç umursamadan engelle at gitsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
bu olaylar 2024 de cok fazla arttı dikkat edin

Banlı Üye
Yalanlar ile başlamış bir şey uzamamalı, arkası yalanlar ile gelir çünkü.