Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 1.5 ay önce bir kızla tanıştım, bir arkadaşlık uygulamasından. 1 ay civarı sadece sohbet muhabbet ettik ve kız gerçekten benim kafa dengim. Muhhabeti, olgunluğu, düşünce yapısı... Her şeyiyle beni kendine bağlayan birisi oldu. Instagram hesabını verdi, hiç fotografı yok. Wp'sini aldım, oradan konuşuyoruz. Insta'da sadece yakın çevresi ekli. 30 kişi falan var. Arada bir fotoğraf istiyorum, atıyordu ama fotoğrafın fake olduğunu fark ettim. Yani uygulamada gördüğüm fotoğrafları da bana attığı fotoğrafları da hep sahteymiş. Bunu yeni öğrendim. 2 haftadır da çıkıyoruz. Bu arada kız güzel olduğu için değil onunla olan uyumum, kafa yapısı ve bana karşı davranışları tam bana göre olduğu için onunla birlikteyim. Onun fake olduğunu bildiğimden haberi yok. Kim olduğunu bulana kadar da hala her şeyden habersiz davranacağım. Bunu direkt kıza söylemek istemiyorum. Kızın fake olduğunu öğrenmek beni bunalıma sokmadı veya moralimi bozmadı ama bayağı bir güldüm bunu öğrenince. Sadece gerçekte kim olduğunu ögrenmek istiyorum. Adını bir şekilde farklı farklı sitelerde ve uygulamalarda aratarak elde ettim, adı doğru. Cep numarası 2 tane var. Wp'den konuştuğum numarası ile beni arayıp sesli konuştuğumuz numarası farklı. Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Bu konuda da fikir sahibi olanlar varsa ve söylerse çok sevinirim. Aslında öğrenmek istediğim şeyler kızın gerçekte nasıl göründüğü. Eğer görünüş açısından hala gideri varsa bu kadar uyumlu olduğum bir kızla ayrılmak istemiyorum.
Benim kafa da bir acayip çalışıyor. Neyse bu konuda tam olarak ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek birileri var mı veya kızı bulmam konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkürler. 
Moderatörün son düzenlenenleri: