TÜRK
Onaylı Üye
Arkadaşlar sizce ne zaman biticek bu meret bana bitecek gibi gelmiyor.
Çin'den çıkma ama krizi fırsata çevirip mevcut ekonomik sistemini değiştiriceklerAynen aşı bulunmazsa bitmeyecek gibi sizce Çin'den mi çıktı yoksa ekonomik bir saldırımı?
Bunun cevabini senin benim gibi insanlar hic bir zaman ogrenemiyecek.Aynen aşı bulunmazsa bitmeyecek gibi sizce Çin'den mi çıktı yoksa ekonomik bir saldırımı?
Doğru kardeşim Corona çıktı herşey unutuldu televizyonu açtığım zaman hep Corona haberleri görüyorum her şeyden habersiz kaldıkAşı bu yılın sonuna kadar bulunamaz ise daha çok indan ölücek maalesef
Fakat bunun bi biyolojik silah olduğunu iddaa ediyolar fakat bunun sırrını bilen yok
Benim merak ettigim elazığda deprem oldu bu kadar yardım toplandı ne oldu elazığdakilerin durumundan hic haber yok
Çekemem bile bilebitsin artık şu çile
Hangi haber sitesine baksam korona memlekette hiç mi başka haber yok ya yoksa benmi göremiyom ??Doğru kardeşim Corona çıktı herşey unutuldu televizyonu açtığım zaman hep Corona haberleri görüyorum her şeyden habersiz kaldık
Aynenhayır gönül işlerinden de uzak kaldık![]()
Bunun sırrını bilen yok demek yerine araştırıp doğru bilgiye erişebilirsiniz. Virüsün genetik dizilimi bilim insanları çıkardı ve virüsün biyolojik silah olmadığı kanıtlandı. Buda kanıtı:Aşı bu yılın sonuna kadar bulunamaz ise daha çok indan ölücek maalesef
Fakat bunun bi biyolojik silah olduğunu iddaa ediyolar fakat bunun sırrını bilen yok
Benim merak ettigim elazığda deprem oldu bu kadar yardım toplandı ne oldu elazığdakilerin durumundan hic haber yok