Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence maskenin bir faydası yok kendindekinin başkasına bulaşmaması için takıyorlar bagışıklık sistemi düşük olan insanlar vefaat ediyor 40 yaş altı nadır inşallah türkiyeye gelmez hastalıklar arttı depremler fazlalaştı allah sonumuzu hayretsin gidişaat kötü
insanlar çok tedirgin oluyorlar. bundan önceki virüslere bakınca aslında çok da kötü durumda değil (onlara kıyasla) tabiki kimse ölmek istemez ama dünyanın sonuymuş gibi davranmaya da gerek yok açıkcası
Bugün metrolardan bir tanesini durdurmuşlardı Ankara metrosu komple dezenfekte ediyorlardı aslında zaten olması gereken şeyler herşeyden önce yazdıklarına katılıyorum eller bol bol yıkanmalı ben yıkamaklada yetinmiyorum mutlaka bir el dezenfektanı kullanıyorum dışarıda da maske takıyorum ne olur ne olmaz garanti şakası yok bu işin inşallah ülkemize yayılmaz ama bilemiyorum şu durumda yayılmadığını söylüyorlar da ne kadar doğrudur bilemem aman öyle olsun zaten.
Türkiye'de gözüktü diyenler var,bakan bizde halen böyle bir durum falan diyor. Valla her yerden bir ses geliyor. Çin'deki kayıplarda baya var mış bu arada.