bol bol su iç düzenli uyu sağlıklı beslen eğer astım felan vars en yakın sağlık kuruluşuna gitMerhabalar neredeyse 2 aydır evdeyım annem calısıyor işe gidip geliyor dün oksurugu vardı şuanda bendede var ve biraz ateşim var evde kalıp hastalıgı yenen insanlar bakabilir mi ? ve karın ağrısıda var kendımı odaya kapadım 14 gün dışarı cıkmıcam
bol bol su iç düzenli uyu sağlıklı beslen eğer astım felan vars en yakın sağlık kuruluşuna git
Maybe it's just in your head, it's psychic otherwise you should go consult it would be better in any case avoid the max contacts
Bu dönemde sigarayı bırakman gerek bence.uyku duzenım berbart 4 de yatıp 16:00 gibi kalkıyorum sigara içtiğimden dolayı ciğerler sıkıntılı biraz onerın ıcın tesekkur ederm
Bu dönemde sigarayı bırakman gerek bence.
Bi doktora görünsen iyi olur
evde kalarak hasta olduğunu nereden anladın dostum git bi test yapsınlar ölür kalırsın bak
kardeşim doktora gitmeden test yapmadan emin olamayı her öksüüp tıksıran korona olmaz kendini boş yere hapsetme bi doktora görünMerhabalar neredeyse 2 aydır evdeyım annem calısıyor işe gidip geliyor dün oksurugu vardı şuanda bendede var ve biraz ateşim var evde kalıp hastalıgı yenen insanlar bakabilir mi ? ve karın ağrısıda var kendımı odaya kapadım 14 gün dışarı cıkmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?