corsaır 550w ve fsp550w arasında kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
power almayı düşünüyorum hangisi sizce daha iyi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ben markadan fazla anlamam satıcıya danışıyorum sende öyle yapabilirsin

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
FPS 550 iyi

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Corsairi gördüm mü yapışırım.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2Sindende bir sorun çıkacağını sanmıyorum hangisi daha ucuzsa onu tercih etmen yararına olacaktır❤️

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Corsair ve FSP, her ikisi de kaliteli güç kaynağı üreticileridir ve 550W sınıfındaki güç kaynakları da genellikle birçok sistem için yeterli güç sağlar. Ancak hangisinin daha iyi olduğunu belirlemek için bazı faktörlere dikkat etmek gerekir.

Öncelikle, her bir güç kaynağının özelliklerini ve özellikle maksimum çıkış gücünü kontrol etmelisiniz. Bu, sisteminiz için yeterli güç sağlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olduğunu belirleyebilir. Ayrıca, her iki güç kaynağının da 80 Plus sertifikası olduğunu doğrulamak isteyebilirsiniz. Bu sertifika, güç kaynağının ne kadar verimli olduğunu belirtir.

Corsair ve FSP gibi iyi markaların ürünlerinde, ayrıca koruma özellikleri, fan boyutu ve gürültü seviyeleri gibi diğer faktörlere de dikkat etmek önemlidir.

Genel olarak, iki güç kaynağı da kaliteli ürünlerdir, ancak kişisel tercihleriniz ve bütçeniz gibi faktörler de etkileyebilir. Eğer her ikisi de eşit derecede iyi özelliklere sahipse, daha uygun fiyatlı olanı seçebilirsiniz.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Benim önerim fsp 550w psu sebebi ise fsp güç kaynakları genellikle yüksek kaliteli bileşenler kullanılarak üretilir ve yüksek verimlilik oranlarına sahip

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
FSP markası en kaliteli komponentleri kullanıyor diğerleri de kötü değil ama şöyle bir örnek vereyim ortalama bir psu 5-8 yıl dayanıyorsa FSP alırsan 12-15 yıl dayanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...