#Çorumlu Unpacked. [Çorumlu Vip Hack 4.0 Unpacked]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
WhySperMachina' Alıntı:
beyler yeni öğreniyonuz heralde bu en eskisi en son cracklediğim bu konu http://memoryhackers.org/konu-corumlu-tekrardan-unpacked.mh
hortlatmayın olm konuları son sürümü de unpacklisi elimde var ama knkyız yani onlada artık paylaşmıcam @loadthehackers knk facem yok

knk unpackli hali bendede var. Ama Paylaşamayacam Emeğe Saygısızlık Olmasın :)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
LoadTheHackers' Alıntı:
WhySperMachina' Alıntı:
beyler yeni öğreniyonuz heralde bu en eskisi en son cracklediğim bu konu http://memoryhackers.org/konu-corumlu-tekrardan-unpacked.mh
hortlatmayın olm konuları son sürümü de unpacklisi elimde var ama knkyız yani onlada artık paylaşmıcam @loadthehackers knk facem yok

knk unpackli hali bendede var. Ama Paylaşamayacam Emeğe Saygısızlık Olmasın :)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

knk bendeki son sürümü seninkide mi son sürüm

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
beyler eski video yaptığı şuydu de4dota dosyayı atıyordu başka birşey yapmıyor o5 sn den az sürüyor zaten fixlemezseniz çoğu yere vmethod method gibi şeyler koyar fixleyin sonra bakın düzelir

ÜzgünBirey' Alıntı:
Bu önceden yapılmış bir şey unpacklese bile içindeki pointerler felan güncel değil.Ayrıca şuanda çorumlu farklı bir pack kullanıyor.

ne farkediyorki dwqQ:D:QWD vbnet  e confuser ex mod koyuyor zamanına yazık .net uygulamayı packlemek için harcadığı zamana yazık ::D gitse c++ dll kodlayıp themide atsa kimse ses çıkaramaz  (bazıları dışında)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:
beyler  eski video yaptığı şuydu de4dota dosyayı atıyordu başka birşey yapmıyor o5 sn den az sürüyor zaten fixlemezseniz çoğu yere vmethod method gibi şeyler koyar fixleyin sonra bakın düzelir

ÜzgünBirey' Alıntı:
Bu önceden yapılmış bir şey unpacklese bile içindeki pointerler felan güncel değil.Ayrıca şuanda çorumlu farklı bir pack kullanıyor.

ne farkediyorki dwqQ:D:QWD vbnet  e confuser ex mod koyuyor zamanına yazık .net uygulamayı packlemek için harcadığı zamana yazık ::D gitse c++ dll kodlayıp themide atsa kimse ses çıkaramaz  (bazıları dışında)

ıhı ıhı :D

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
http://memoryhackers.org/konu-modded-confuser-ex.mh

bununla packlenen bir .exeyi unpack edebiliyomusun ?

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:
beyler  eski video yaptığı şuydu de4dota dosyayı atıyordu başka birşey yapmıyor o5 sn den az sürüyor zaten fixlemezseniz çoğu yere vmethod method gibi şeyler koyar fixleyin sonra bakın düzelir

ÜzgünBirey' Alıntı:

hacı c++ yaparımda kullanım azalır ::D

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:

deneriz sıkıntı yok ama büyük ihtimal unpack edemem :D

ama denemekten zarar gelmez

RaasielX' Alıntı:
GQQGLEE' Alıntı:

tersi olur kullanımı artar vb.nette yapamadığınız şeyleri c++ da yapıyorsunuz zaten

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:

bu sefer korumam o leftspace sim ::) saol thanks  :heart:

GQQGLEE' Alıntı:
RaasielX' Alıntı:

tersi olur kullanımı artar vb.nette yapamadığınız şeyleri c++ da yapıyorsunuz zaten

iyi ozmn bi tane beta çıkartırım bakarım kullanımı artarsa c++ yaparım hacı ben hit için vb.net yapıyodum yoksa c++ efso bişi :D

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
RaasielX' Alıntı:
LeftSpace' Alıntı:

GQQGLEE' Alıntı:

iyi ozmn bi tane beta çıkartırım bakarım kullanımı artarsa c++ yaparım hacı ben hit için vb.net yapıyodum yoksa c++ efso bişi :D
dene bence hit mutlaka artar  ImGui falan öğrenmeye başlarsın öyle dahada çok kullanırlar (tasarım)

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
GQQGLEE' Alıntı:
RaasielX' Alıntı:

dene bence hit mutlaka artar  ImGui falan öğrenmeye başlarsın öyle dahada çok kullanırlar (tasarım)

directx den başlıyım alışıyım kodlara sonra imgui bkarım 1-2 sene içerisinde çalışırsam c++ a bişiler olur heralde ::D

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben PHP öğrenip ardından c++'ya geçicem önce kolayı öğreniyim dedim.Hayatta gerekli olan kodlama dillerini öğrenmeye başlıyomda :D

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ÜzgünBirey' Alıntı:
Ben PHP öğrenip ardından c++'ya geçicem önce kolayı öğreniyim dedim.Hayatta gerekli olan kodlama dillerini öğrenmeye başlıyomda :D

php ye başlarsın tam bitti dersin bitmez :D

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
RaasielX' Alıntı:
ÜzgünBirey' Alıntı:

php ye başlarsın tam bitti dersin bitmez :D

Aslında doğru diyorsun.140 bölümlük bir eğitim seti buldum bugün 14 bölümü bitti.Sonra c++'ya geçerim :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
C++ Muhteşem Vb Yordugum Günleri C++ Yorsaydım Varya Of a** Of :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Öfke.
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
:D Bu konum hit olmamıştı bu da oldu bu arada @leftspace attığın linki göremedim ustad
Hepinize kolay gelsin beyler.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
KingMasTersS' Alıntı:
C++ Muhteşem Vb Yordugum Günleri C++ Yorsaydım Varya Of a** Of :)

bak sana tavsiyem c++ c# a kafa yor ama  c++ ço kzor gelecektir sana c# ve SharpDX gibi şeylere kafa yor.
ama yok ben zora alışkınım diyorsa c++ konsol uygulamasında merhaba dünya yap bi sonra geliştir onu sonra konsol da hile yap
ama herşeyden önce fonksiyonlar vesaire onları öğrenmey çalış fakat kimse tam 4 4lük c++ bilecek diye bbirşey yok

Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
aferin sana güzel kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...