GQQGLEE' Alıntı:hatam varsa düzelt ama vb.net hemen fix yer![]()
RaasielX' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:hatam varsa düzelt ama vb.net hemen fix yer![]()
ayn biliyom ama çok değişik yöntemler uyguladım logu çözmek için fixlenmez daha![]()
GQQGLEE' Alıntı:RaasielX' Alıntı:ayn biliyom ama çok değişik yöntemler uyguladım logu çözmek için fixlenmez daha![]()
hayırlısı
kingwar732' Alıntı:Log'u Çözme Diye Bişey Yok. Log Veriyorsa Kendi PC'sinde Virüs Fln Vardır veya Fix Yemiştir Hile. Benim Hile Log Vermediği Halde ve Yeni Yaptığım, Fix Olmadığı Halde Tag Koymuyorsun Kardeşim. Ve Bana Anlatır mısınız Nasıl Çözdün Logu?
RaasielX' Alıntı:kingwar732' Alıntı:Log'u Çözme Diye Bişey Yok. Log Veriyorsa Kendi PC'sinde Virüs Fln Vardır veya Fix Yemiştir Hile. Benim Hile Log Vermediği Halde ve Yeni Yaptığım, Fix Olmadığı Halde Tag Koymuyorsun Kardeşim. Ve Bana Anlatır mısınız Nasıl Çözdün Logu?
Yazımına dikkat et,Log un ne oldunu bilmiyosun sonra konuma niye tag eklemiyon diyon.
kingwar732' Alıntı:RaasielX' Alıntı:
Yazımına dikkat et,Log un ne oldunu bilmiyosun sonra konuma niye tag eklemiyon diyon.![]()
Bak Sen. Her Üye Yetki Alınca Niye Bu Kadar Tehdit Ediyor Anlamadım.
BozkurtTeam' Alıntı:Helal kardeşim 4 gündür böyle bişey aklmıdaydı
loader dll yimü indirip inject etcek ?
yoksa exe indirip exe mi açacak öyle olursa fix yemesi basit olur
knk bende şöyle biş yapcaktım indirdiği dll yi
temp klasöründe random klasör ve random dll olarak inject etcekti bi sonraki injectinde
C>log.txt e dll nin adını vercektim tempte varsa ordan inject etcekti yoksa internetten indircekti
Host kasmasın diye yani
Senin O Dediğin Mantıgı Bende Var Resourceden dll importluyorum tempe atıyor ordan injectliyor herhangi bi dll hatası vs sorun olmuyor![]()