Üye
bana sadece trigger bot lazım ama virusuz bulmak cok zor bu pc 4 kere virus yediaslında farklı hileler mevcut ama piyasada virüs fln çok dolaşıyor güvenmek zor
aynen 4 değil 1 yıl![]()
bana sadece trigger bot lazım ama virusuz bulmak cok zor bu pc 4 kere virus yediaslında farklı hileler mevcut ama piyasada virüs fln çok dolaşıyor güvenmek zor
aynen 4 değil 1 yıl![]()
aslında bi uygulamayı açmadan önce virüs totale tarattır daha iyibana sadece trigger bot lazım ama virusuz bulmak cok zor bu pc 4 kere virus yedi
yapıyordum bazen virus anlayamıyor ama küccüken ozaman virus total ne bilmiyordumki neyse aga spam sayılır ban yeriz konuyu kapatakaslında bi uygulamayı açmadan önce virüs totale tarattır daha iyi
hatta tarattırdıkdan sonra virüs var diyor genede açmak istiyorsan apponfly diye vps vardı windows aynı chromedan bağlanıyorsun ordan girip o pcye aç dene eğer virüsse ona bulaşır sana değil
tamam sen genede benım dediğim gibi apponflydan 30 dkka test vps al dicen oraya dosyayı atcan sonra orda normal olarka denicen baktın bişi yok kullan kendi pcndeyapıyordum bazen virus anlayamıyor ama küccüken ozaman virus total ne bilmiyordumki neyse aga spam sayılır ban yeriz konuyu kapatak