Çözüldü Counter-Strike 2 60-100 FPS arası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, CS2 herkese çıktığından beri iğrenç derecede kasıyor bende. Neden olduğunu bilmiyorum ama eski CS"de 350-400 FPS alırken burada 100-60 arası alıyorum. Sağa sola çevirirken de kasma oluyor ve hiç oyun zevki vermiyor. Birkaç düşük performans ayarları da yaptım, her türlü aynı kalıyor ve hiçbir şekilde çözüm bulamadım. PC'de sizce virüs mü var veya format atmalı mıyım? Gerçekten de aylarca CS2'yi bekleyip sonra FPS yüzünden hüsrana uğramak beni çok sıktı. Eğer bunun bir çözümü varsa lütfen söyler misiniz? Saygılar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Sistem özelliklerinizi yazmamışsınız yazmanız bizim için daha iyi olacaktır.
Düşük fps sorununu tüm oynadığınız oyunlarda mı yaşıyorsunuz? Eğer sadece CS2 için sorun yaşıyorsanız, oyun henüz yeni olduğu için optimizasyon sorunları var bu tarz problemler yaşamanız normal yani.
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Oyun sanırım henüz optimize edilmedi. Aynı sorunu yaşıyorum. Yakında güncelleme gelir heralde

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bendede kasıyor en düşük grafik ayarlarına düşür düğüm halde bence eski hali daha güzeldi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum pc sistemim yeni ve gerçekten de aşırı berbat kasıyor bir kaç video izledim ama 5 10 fps oynadı bende komple sildim cs2 oynanmaz bunu rahatlıkla anlamış oldum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kasma sistemle alakalı değil oyunu geliştirelim diye buga soktular fbs sorununu bir düzeltmediler oyun oynanmıyor.

Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Sürücü Güncellemeleri: Bilgisayarınızdaki grafik kartı sürücülerini güncelleyin. AMD veya NVIDIA'nın resmi web sitelerinden en son sürücüleri indirip yükleyebilirsiniz.
Windows Güncellemeleri: İşletim sisteminizdeki Windows güncellemelerini kontrol edin ve en son güncellemeleri yükleyin.
Gelişmiş Başlangıç Ayarları: Steam üzerinden CS2'nin başlatma seçeneklerine özel komutlar ekleyerek (örneğin, -high, -novid gibi) performansı artırabilirsiniz.
Grafik Kartı Ayarları: Grafik kartınızın kontrol panelinden (NVIDIA Control Panel veya AMD Radeon Settings gibi) CS2 için özel ayarlar yapmayı deneyin.
Launch Options Kontrolü: CS2'nin başlatma seçeneklerini kontrol edin. Gereksiz seçenekleri kaldırın ve sadece gerekli olanları bırakın.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Düşük fps sorununu tüm oynadığınız oyunlarda mı yaşıyorsunuz? Eğer sadece CS2 için sorun yaşıyorsanız, oyun henüz yeni olduğu için optimizasyon sorunları var bu tarz problemler yaşamanız normal yani.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet sadece CS2 için yaşıyorum diğer oyunlarda çok iyi fps veriyor. Mesela paladins oynuyorum lol oynuyorum çok akıcı oynatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...