Uzman Üye
kanka ciddi anlamda cs go da global olan biri olarak söylüyorum cs2 oynanmaz aga bir girdim şok oldumkasma sistemle alakalı değil oyunu geliştirelim diye buga soktular fbs sorununu bir düzeltmediler oyun oynanmıyor.
oynanıcak halde değil oyun csgo olarak bıraksalardı bari insanların bir csgo zevki vardı onuda aldılar harbikanka ciddi anlamda cs go da global olan biri olarak söylüyorum cs2 oynanmaz aga lan bvir girdim şok oldum
Evet sadece CS2 için yaşıyorum diğer oyunlarda çok iyi fps veriyor. Mesela paladins oynuyorum lol oynuyorum çok akıcı oynatıyorSistem özelliklerinizi yazmamışsınız yazmanız bizim için daha iyi olacaktır.
Düşük fps sorununu tüm oynadığınız oyunlarda mı yaşıyorsunuz? Eğer sadece CS2 için sorun yaşıyorsanız, oyun henüz yeni olduğu için optimizasyon sorunları var bu tarz problemler yaşamanız normal yani.
oyun sorunlu malesefEvet sadece CS2 için yaşıyorum diğer oyunlarda çok iyi fps veriyor. Mesela paladins oynuyorum lol oynuyorum çok akıcı oynatıyor
Dediğim gibi hata sizlik değil oyun yeni olduğu için optimizasyon sorunları var zamanla düzelecektir.Evet sadece CS2 için yaşıyorum diğer oyunlarda çok iyi fps veriyor. Mesela paladins oynuyorum lol oynuyorum çok akıcı oynatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?