Counter-Strike 2 banlatmayan hile önerisi

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
parali bedava hepsinde ban riski var kankam

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cs2 de şuan ban sistemi işlemiyor doğru dürüst önerim hafif legit oyna duvardan filan milleti izleme zaten yemezsin ücretlilerden birini al geç

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öyle bir hile yok daha henüz overwact düştü mü yersin banı kankam sadece abartılı kullanma

Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba dostum öncelikle ban yedirmeyen bir hile olduğunu düşünmüyorum önünde sonunda ban yiyeceğiz bundan kaçarı yok. cs2 çıktığında paralı bir rus hilesi satın aldım fakat 2-3 maç sonunda ban yedi bildiğim safe bir hile yok şuanda bende memoryhackers topluluğunun çıkaracağı undetected bir yazılımı bekliyorum fakat denk gelirsem undetected bir hileye seninle seve seve paylaşırım.
kanka google ye gir ve undetek 4.7 free yaz indir tek görme hilesi ve kafayı gösterme var indir ve gör

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
banlatmayan hile yoktur ezglobale bakabilirsin ama yine de

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Üstad ban yememe ihtimalin yok her maç hileli oynarsan

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
realtychts cs 2 belli etmezsen ban almazsın knk

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
her hilede ban riski var nasıl kulandıgına baglı legit kulanırsan ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
cano ben ezglobal kullanıyorum 2 senedir aynı legit ayarlar hesapda 30 40k lık bıc filan var öneri olaraksa ezglobal yazılım external artık güncellemeleri takip ediyolar legit bi ayar yaparsın örnek yeni eklenen özellikle 20 10 metre oyuncu göremeyince wall aktif olmuyor mesela bunu gibi ayarlar ile ban yemezsin birazda kendi caban olacak ama sadece wh backtrack kullan birşey olmaz ama onun dışında örnek aim filan girince devreye zaten ister istemez owerwatch düşüyorsun güven faktörüde önem sırasında çoğu kişi kendi legit script yazıyor forumda vardır büyük ihtimal bi araştır derim