Counter-Strike 2 çıkışını yaptığında Valorant'ı geçecek mi?

Bırakır mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
yok be kanka yani ilk başlarda geçer tabiiki herkes denemek için onu oynar ama sonra deneyince valo devam ederler

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu sorunun kesin bir cevabı yok çünkü oyunun başarısı birçok faktöre bağlıdır. Counter-Strike 2'nin çıkışı, oyunun kalitesi, yenilikleri ve oyuncular tarafından nasıl karşılandığı gibi faktörler önemli rol oynar. Aynı şekilde Valorant'ın da başarısı, oyunun kendisi, oynanabilirlik, güncellemeler ve oyuncuların beğenisine bağlıdır. Her iki oyunun da kendi sadık oyuncu kitlesi vardır ve bu oyuncuların tercihleri kişisel olabilir. Sonuç olarak, her iki oyunun da başarısı ve oyuncu kitlesi kendine özgü olacaktır. Benim tahminim piyasayı 1 yıl kadar sallar sonra valorant devam eder. Tabi cs2 çok yüksek ödül havuzlu turnuvalar yapmazsa valoranta göre

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Düşünce kesin olarak geçecek çünkü millet kasa kasmak için ve kasaları satmak için herkes oynıyacak kesin

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Anlık bir yükseliş yaşanır sonra zamanla düşüp eski haline döner diye düşünüyorum ben.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
yaaani çok şüpheli bi durum son yılların gözde oyunu valorant ve yılların oyunu csgo ama valorant bıraz skile dayalı olduğu için bence valorant

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile sorununu çözerse gecermi bilmem ama kesinlikle rakip olur. Ben ciktiginda valoyu birakip cs gecmeyi dusunuyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Basta gecti de sonradan oyuncusu dustu. Stabil degil oyun halen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
geçemez artık kapandı cs devri ne kadar değişiklik yapılsada artık fps denilince valorant geliyor akla

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
geçer bence çünkü cs2 artık csgo yu aratacak

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence cs artık dede oldu volorant torun gibi benim şahsi düşüncem bu tabi ki aşırı sıktı artık

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şuan yeni çıktığı için biraz düşer ama gene kendi kitlesini korur bence

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İkiside çok değişik tarzda oyunlar. Bence kıyaslamak saçma. Geride bırakamaz her oyunun kendi topluluğu vardır.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çıkalı aylar oldu fakat problemler hala devam ediyor valoranta göre çok eksikleri var umarım tüm eksiklikleri biter kısa zamanda.
İşte o zaman gölgede bırakabilir valorantı

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cs2 için valve hile olaylarının biraz önüne geçmeye çalışsa zaten valoyu çok kimsenin oynayacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...