Ak üzerinde hangi skini önerirsin ?şuanda takip etmiyorum ama genelde ak 47 ve bıçak skinleri çok satılıyor
Şuan zaten bütün cs skinleri artışta ak 47 olarak neon devrimi alabilirsin, onun dışında bazı silahlar ve skinleri var parlama özellikleri mevcut onları alırsan sanırım onlar en son daha fazla artıyordu, ama şuan cs2 nin pazarına bakılırsa bütün silahlar artıştaAk üzerinde hangi skini önerirsin ?
Bende neon yada asimov düşünüyorum hocamŞuan zaten bütün cs skinleri artışta ak 47 olarak neon devrimi alabilirsin, onun dışında bazı silahlar ve skinleri var parlama özellikleri mevcut onları alırsan sanırım onlar en son daha fazla artıyordu, ama şuan cs2 nin pazarına bakılırsa bütün silahlar artışta
Hocam sitelerde sticker ve kasa satışı yokKasa ve sticker alıp kara geçtiğinde satmanı tavsiye edebilirim. Al-Sat mantığı
Neon devrimi daha iyi gibi asimov çok eskide kaldı artık bu arada glock fade e de yatırım yapabilirsin, parladıgı için yükselir gibime geliyor.Bende neon yada asimov düşünüyorum hocam
Hocam mantıken en çok kullanılan silahlar daha iyi olucaktır. AK üzerine farklı bildiğiniz 1.500 arası skin var mıNeon devrimi daha iyi gibi asimov çok eskide kaldı artık bu arada glock fade e de yatırım yapabilirsin, parladıgı için yükselir gibime geliyor.
Neon revolution | Neon Rider | Frontside misty | RedlineHocam mantıken en çok kullanılan silahlar daha iyi olucaktır. AK üzerine farklı bildiğiniz 1.500 arası skin var mı
Neon revolution | Neon Rider | Frontside misty | Redline
Bunlar var, frontside misty artmaz, en çok alınan skinlerden birisi oldugundan çok sıradanlaştı.
Tamamdır hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
1.500 tl bıçak yok hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?