Counter-Strike 2 envanter hilesi önerisi

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba, CS 2 çıktığından beri envanter hilesi arıyorum. Var mı öyle bir hile? CS:GO zamanında vardı. Rica etsem yardımcı olur musunuz? Envanter hilesi hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın, teşekkürler.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sizin o dediğiniz skin changer olabilir çünkü CS'de hiçbir zaman için envanter hilesi olmadı ki envanter hilesi olmasına da gerek yok. Tüm silahların gücü aynı. Wolftü değil ki bu. Skin changer hilesine bakmanız gerekiyor, forumun hile/hack kategorisine bakabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bende var. İstersen satabilirim.

qqqqqq.png

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam bu konuda en başarılı ezglobal ben kullanıyordum hiç ban yemedim ve çok rage oynamazsan ban riski yok. Daha doğrusu Vac ban riski yok sen OW yiyebilirsin belli edersen.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben önermem çünkü csgo anti cheat olarak çok üst düzeyde

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
daha önce sağlam vardı bi tane hile ama oda kapandı yakında yazılımcılarımız bi tane yazar burdan inş.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Sizin o dediğiniz skin changer olabilir çünkü CS'de hiçbir zaman için envanter hilesi olmadı ki envanter hilesi olmasına da gerek yok. Tüm silahların gücü aynı. Wolftü değil ki bu. Skin changer hilesine bakmanız gerekiyor, forumun hile/hack kategorisine bakabilirsiniz.
arkadaşın envanter hilesi dediği inventory changer

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ez global yazılım kullanabilirsin ancak vac atar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ez global kesinlikle önermiyorum, yıllarca cs go da hile yapmış ve skin changer kullanan birisi olarak midnight hiliesini öneriyorum. Adamlar bu işin ustası gerçekten. İstersen ruble bazından istersen co sellerlarda dolar a da euro bazında alabilirsin. Aylık 150 liraya geliyo sanırım emin değilim.

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
kardeşim bulursan banada yazar mısın özelden sağlam bişi olsun

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ez global kesinlikle önermiyorum, yıllarca cs go da hile yapmış ve skin changer kullanan birisi olarak midnight hiliesini öneriyorum. Adamlar bu işin ustası gerçekten. İstersen ruble bazından istersen co sellerlarda dolar a da euro bazında alabilirsin. Aylık 150 liraya geliyo sanırım emin değilim.
Kanka skini başka bir arkadaşıma atabiliyormuyum yoksa sadece bende mi gözüküyor