Güncelledim dostum detect değilBazi kisiler dedect yazmis da dogru mu arkadaslar
nodetected?
yes undetectedno ban?
wow canter strick??Güzel gözüküyor dostum. Emeğine sağlık.
yes it's safe
75%teşekkürler ban rate nasıl acaba
Dostum amd kullanıyorsan ekran ayarlarından "Tam Panel" diye bi seçenek var onu seçmelisin nvdia yı bilmiorm.Tam ekran pencerili de oyun bende tam ekran olmuyor ekran küçük oluyor görüntü ayarlarım 4:3 1280X960
Sağol dostum bu sorunu hallettim ama hile bende çalışmadı zaten muhtemelen windows sürümümden kaynaklı (win10 22h2) çoğu hile programı çalışmıyor bendeDostum amd kullanıyorsan ekran ayarlarından "Tam Panel" diye bi seçenek var onu seçmelisin nvdia yı bilmiorm.
Akşam bu sorunun hakkında güncelleme yayınlayacağım.Üye olduğun kullanıcı adını söyleyebilir misin?çalışıyor bir de bu açma kapama tuşları değişik olsa insert ile del aynıtuşta benim
Dostum selam yardımcı olmak isterim özel mesajdan discord adresini atabilir misin?Sağol dostum bu sorunu hallettim ama hile bende çalışmadı zaten muhtemelen windows sürümümden kaynaklı (win10 22h2) çoğu hile programı çalışmıyor bende
Siz yardımcı olmak isteyince tekrardan indirip denedim bu sefer oldu yardım için teşekkür ederim muhtemelen son güncellemeden sonra düzelmişAkşam bu sorunun hakkında güncelleme yayınlayacağım.Üye olduğun kullanıcı adını söyleyebilir misin?
Dostum selam yardımcı olmak isterim özel mesajdan discord adresini atabilir misin?
Yok dostum ne demek yardımcı olmak için buradayım.İyi oyunlarSiz yardımcı olmak isteyince tekrardan indirip denedim bu sefer oldu yardım için teşekkür ederim muhtemelen son güncellemeden sonra düzelmiş
(Burada bir dipnot geçmek isterim ilk yorumum kesinlikle yazılımınızı kötülemek için çalışmıyor bozuk vs. gibi bir çamur atma amacı yoktu yanlış anlaşılmasın lütfen elinize kolunuza sağlık kesinlikle çalışmakta)