OG COMMUNITY
Uzman Üye
CS'de hile alacağım. External bir yazılım olması tercihimdir. Önerileriniz nedir acaba?
Moderatörün son düzenlenenleri:
ezglobal alabilirsin
https://memoryhackers.org/konular/c...xternal-torcheats-dusuk-fiyatlandirma.290825/ merhabalar konudada satış yapıuyorum discorddan iletişime geçerek deneme sürümünü alabilirsin
ezglobal ve orbit diyen arkadaşlar bunlar internal ve banlatıyor bu kafa nedir?
ezglobal artık dt
ikiside internalExternal mi bilmiyorum ama şunlara göz atabilirsin
Memesense ve midnight
ne kullanıyorsun acaba öğrenebilir miyim?Kesinlikle ezgolobalden uzak dur aşırı berbat mümkünse tüm türk cs hilelerinden uzak dur hepsi aynı sayılır. Tek amaçları para kazanmak. Yabancı kaynaklardan araştır. Biraz pahalılar ama para dert değil diyorsan yabancı araştır ben kullanıyorum bitane external adamlar işini ehliyle yapıyorlar.
Açıkcası ben kettyperry kullanıyorum private bir ürün external bir üründür kurulum ve kullanımı basit fps drop yaratmıyor veya oyun laglanmıyor temiz bir kullanım sağlıyor size discord üzerinden ulaşamadım sanırım isminiz değişmiş beni arkadaş olarak ekleyebilirsinizne kullanıyorsun acaba öğrenebilir miyim?
spirthack kesinlikle piyasadaki en iyi hile şu an için
Sprithack external degil. Tam tersi internal.Ekli dosyayı görüntüle 100296
Aynen Dostum en iyi hile piyasadaki. Neredeeyse 2012 tarihinden beri external ud bir hile söz konusu elbette aranızda bilenler çıkacaktır. Ama söylemezseeniz iyi olur devlet sırrı gibi koruyorum çünkü bu hileyle kimse karşıma gelsin istemem hilenin kullanıcısı ne kadar artarsa o kadar hilenin kalitesi düşer bence ama dostum ufak bir araştırmayla bulursun yabancı forumlarda araştırmanı yap bu forumda da bi kaç kez ismini duymuştum bunun. Kusura Bakma kral![]()
spirthack değil ki bu :dSprithack external degil. Tam tersi internal.