Counter-Strike 2 FPS nedir ve ne işe yarar?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben FPS olayını anlamıyorum. Düşük grafik ya da yüksek grafik farkı nedir? Yüksek FPS olunca daha mı iyi oynanıyor? Daha önce mi hamle yapılıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle selam dostum FPS oyunun akıcılığının numaralandırılması gibi düşünebilirsin.. HertZ dediğimiz bi olay var monitörlerde onun farkı karşı tarafı daha önce görmene sebebiyet veriyor ama FPS'in yüksek olması drop'un olmaması demek 144hz bir monitörün varsa 144 FPS'in altına düşmediğin sürece oyunu max verim ile oynabilirsin. Düşük fps'de droptan kaynaklı oyundan oyuncuyu soğutan şeyler yaşanıyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aldığın fps mükemmel fps de akıcılık oluyor

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
325 muazzam bir fps nasa ekranından mı bağlanıyorsun kardeşim sen

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum galiba rtx 3060 yada 3070 kullanıyorsun gibi rtx gibi bir ekran kartı kullanıyorsan bu fps değeri normal bir değer

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gayet iyi fps alıyorsun o fps i alamayanlar var oyun akıcılığı olarak gayet iyi performans alırsın

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
FPS, görüntü cihazının performansını ölçmeye yardımcı olan bir birimdir. Görüntüleme ekranında her saniye gerçekleşen tam kare tarama sayısı FPS değeri olarak gösterilir.
FPS değerinin yüksek olması, ekrandaki görüntünün daha akıcı bir şekilde oynatılmasını sağlar. Bu şekilde ekran başındaki kişi görüntüyü çok daha akıcı ve pürüzsüz bir halde görür. Bu yüzden de yüksek FPS değeri hem daha güzel bir görüntü sunar, hem de oyunlarda daha iyi performans göstermenize yardımcı olur
Aldığınız FPS değerleri Counter Strike 2 oyunu için ileri seviye ve güzel değerler. Eğer bu FPS değerini düşük grafiklerde alıyorsanız, yükseğe almanızda bir sakınca yoktur. Bu sizin zevkinize kalan birşeydir.
İyi forumlar dilerim.