Counter-Strike 2 hâlâ alınır mı?

Counter-Strike 2 alınır mı?

• Evet, alınır.

Oy: 8 50.0%
  • Hayır, alınmaz.

Oy: 8 50.0%
  • Kararsızım.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Önceden çok hile vardı. Hâlâ var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Sadece aim bot wall hack ve kitlenme hilesi var diğerleri çok belli etmez ama kitlenme aşırı belli eder

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hala hile var dostum olmaz olur mu, bir yoldaş gir karşı taraf seni alamıyorsa birisi çıkıyor mola süresinde hileyi açıp geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
cs işi bitti ya çok hile var he hile alırsan oyun bir miktar sarıyor oynaması ama bence alınmaz

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
csgo gibi oynanışı yok farklı bir oyun gibi ve hile dolu maalesef tavsiye etmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuan premier hile kaynıyor gerçekten bir oyunda 10 kişiden 2 tanesi en azından 1 tanesi net hile snir krizlerine girersin gerek yok hele free acc durumları felaket 10 kişiden 5 tanesi mevlana saçma sapan bir kara kuyunun içine düşmüş cs 2 geçmiş olsun tarihe karıştı oda

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Kanka hileli oyun seviyorsan ilk Önerebilcegim oyuun cs 2ndir
2,3 sen sonra bozdu

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
CS2 F2P oynamak için ücretsiz anlamına gelir ve hesabınıza ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Hocam ben kendim de legit bi şekilde takılaraktan söylim seçkinde 10 15 ten sonra hileler gelmeye başlıyor en son seçkin 24 yapıp global sıralamaya girip saldım rekabetçi girmeye başladım ve o kadar da fazla hile denk gelmedi şahsen gelenlerde genelde legit takılanlardı ara ara topluluk sunucularına girip oynuyorum daha keyifli oluyor en azından orda rage açıp oynayanları banlıyorlar.

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Kendim leegit hile kullanan birisi olarak söylüyorum, 1-15K arası seçkinde temiz oluyor. Ancak bu miktarları geçtikten sonra gerçekten kallavi hilelerle karşılaşabilirsin. Bana soracak olursan CS 2 alınır. Arkadaşlarımla sohbet ederken ölüm maçı vs. oynuyorum yada silah yarışı, haftalık kasamı düşürüyorum. Kendime böyle biriktire biriktire birsürü oyun satın aldım. Yani zaten o harcadığın para çıkar bir vakitten sonra hatta kar bile yaparsın.
:mum:

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Dostum hileler azaldı yeni vac sayesinde
VAC sistemi tamamıyla başarısız, "sözde güven veren bir proje". Asıl oyun içerisi adaleti sağlayan OVERWATCH'dir. OVERWATCH geldikten sonra yasaklama graifklerine bakarsak zaten anlaşılıyor. CS 2 ilk çıktığı dönemde WALLHACK belli etsen bile bir sorun yaşanmıyordu ancak artık öyle değil.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anlık olarak fazla hile yok prime alıp güzelce faceit girebilirsin diye düşünüyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
şimdilik öyle taramali,uçan kacan hileci yok ama legit şekilde takilan hileciler mevcut, bazen hile vs hile gelebiliyor oda 10 maçta 3 tane olabilir,bizde legit oynuyoruz,oyunu oynayacaksan basit eglence gireceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...