Satıldı 💥 Counter-Strike 2 Hile | Kernel External | Torcheats | Düşük Fiyatlandırma 💥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI

qseycr0.png

DİKKAT SADECE WİN10 SÜRÜMLERİNDE ÇALIŞMAKTADIR (YAKINDA W11 DESTEĞİ GELCEK)
Discord : fxaq (arkadaş ekleyebilirsiniz)
qseycr0.png

Aimbot
-Hitbox -Auto pistol -Recoil control -İgnore team -Show fov​
Visuals
-Box ESP -ESP Stroke -ESP Stroke -Fill Box -Skeleton ESP -Head Circle -Health Bar -Show Health -Show distance Show Name -Snapline -Esp Coloring -Visible team​

Fiyatlandırma
1 gün - 50 ₺
7 gün - 150 ₺
14 gün - 200 ₺
30 gün - 250 ₺
90 gün - 500 ₺
qseycr0.png

MEDİA

image.png
image.png
image.png
image.png
qseycr0.png

Sıkça Sorulan Sorular
Reseller Mısınız?
-Hayır official satıcıyız (ürün bize ait)

Hile ne zamandır ud?
-Hile 1 ay önce satışa çıktı bu süreçten önce beta testleri yaklaşık 1 ay yapıldı 2 aydır ud (düzenleme 3 ay oldu ban yiyen müşterimiz yok!)

Hile Güvenilir mi?
-Kernel driver kullanıyoruz hile external oyunla iletişime geçmeden çalışır. Vac ban yerseniz paranızın %100'ü iade

Son düzenleme:
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
2) Memoryhackers harici sitelerde ürün veya hizmet satmak için satış yapılan web sitesinde memoryhackers.org backlink verilmesi durumunda satışa izin verilir.

Kod:
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers">MemoryHackers</a>

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003
2) Memoryhackers harici sitelerde ürün veya hizmet satmak için satış yapılan web sitesinde memoryhackers.org backlink verilmesi durumunda satışa izin verilir.

Kod:
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers">MemoryHackers</a>

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.
teşekkürler

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Gayet iyi ve düzgün çalışan bir hile arkadaş detaylı bir şekilde kullanımını ve arayüz öğretimini sağlıyor eline emeğine sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
satıştan yana hem resellerlarım var hemde daha önce alan birsürü müşterim var (vouchum çok) ürüne gelicek olursak burda aktif olarak paylaşmıyorum ama premier 18-25k arası oynayan müşterilerim var. genelde almaya yanaşan insanlara 1 günlük hediye ediyorum %90 ihtimalle denemesi bitince alıyorlar üyeliği bitip yenileyen (tekrarlayan) arkadaşımızda çok oldu

Ekstra Klipler (dc'de paylaşılan müşterilerden gelenler dahil)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
deneme sürecinde de şu an kullanımda da başarılı bir yazılıma sahip, biraz geliştirilmesi gerektiğinin farkında ve geri bildirimlere çok özeniyor. 1 Aylık satn aldım 1 ay sonrasında görüşlerimi tekrar yazmayı düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
deneme sürecinde de şu an kullanımda da başarılı bir yazılıma sahip, biraz geliştirilmesi gerektiğinin farkında ve geri bildirimlere çok özeniyor. 1 Aylık satn aldım 1 ay sonrasında görüşlerimi tekrar yazmayı düşünüyorum
geri dönüşünüz için teşekkürler trade gönderdim :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
+rep legit her şeyi çok düzgün çalışıyor ve ud keyimi yenilemeyi düşünüyorum güvenilir satıcı

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
%100 güvenilir gönül rahatlığıyla alabilirsiniz <3

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
yaklaşık 1 ay geçti sayılır gerçekten inanılmaz başarılı ve çalışkan bir arkadaş, bileğim soğuyor diye kullanmıyorum şu an ama karşıya troll hileci falan gelirse alınır tavsiye edebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...