Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk herkes orbit filan demiş fakat bi ban wave gelirse patlarsınız bunlar bu kadar köklü yapımcılar değiller eğer ben paraya kıyarım diyosan neverlose al rahatına bak
Ben eskiden atom premium u kullanırdım ama cs2 için varmı bilmiyorum. benim sabırsızlığımdan dolayı rage açıp ban yemiştim. Vac ban değil overwatch ban yani adam oyunumu izleyip ban attı. Güzel hile ama paralı eğer maddi durumun varsa dene.
ez global sakı alma kk vac atıyor atmıyor dıyenlere ınanma cok safe oynuyorum vac yedım kayıtlarda adamlara yazdım kaspery den dolayı ban yedın dedıler bana
Aimware ve Iniuria'nın ömrüne sahibim, csgo'dan beri... sadece şirinlerde kullanıyorum ve zamanla düşüyorlar, ama Iniuria en yasal olanı ve neredeyse dalgalara düşmedim.
piyasadaki sanırım en uygun ezglobal ona bakabilirsin fakat cs2ye adapte olabildiler mi ban durumu nasıl hiç bilmiyorum. Alacağın hileyi iyice araştırmadan satın alım yapmamalısın!!