Sizden site önerisi falan almıyorum. Sizce hesap almak mantıklı mı Premium? Malum 400 iken kolaya kaçıp hesap alasım geliyor fakat öyle hesap işlerini çok bilmiyorum. Eğer bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Alman iyi olur çünkü hilelere denk geliyorsun çıldırıyorsun ama şöyle bir sorun var. Satın aldığın kişi bir süre sonra hesabı geri alabilir eğer ki sana hesapta kullanılmış kredi kartının son 4 hanesi, ilk mail, steam key vs. gibi bilgileri vermezse.
kanka tabi ki de alabilirsin bence mesela ben seçkin hesap aldım uyguna geldi sen alınca eposta şifre hemen değiştirirsen o hesabı geri almaları çok zor belirli siteler var o sitelerde alırsan sıkıntı çıkmaz
Oyunlarda hesap satın alımı, satmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Satın alınan hesap bir süre sonra geri çekilebiliyor ve verdiğin parayla kalıyorsun. İşi mahkemeye taşısan da mahkemenin ne zaman sonuçlanacağı da belli olmuyor. Kafanızın ağrımaması için tek seferlik parayı verin, kurtulun derim. Haftalık düşen eşyalarla bir süre sonra oyunun parasını çıkartabiliyorsunuz.
Alman iyi olur çünkü hilelere denk geliyorsun çıldırıyorsun ama şöyle bir sorun var. Satın aldığın kişi bir süre sonra hesabı geri alabilir eğer ki sana hesapta kullanılmış kredi kartının son 4 hanesi, ilk mail, steam key vs. gibi bilgileri vermezse.
İlk maili vermediği sürece, istediği zaman hesabı geri alabilir. Sadece ilk mail de yeterli değil dediğim gibi diğer bilgilerle de hesabı alabilir tekrardan.