Ultra Üye
ben begenemedim cs2 yi acikcasi bosuna o kadar hype aldi bu arada eline saglik
Doğru ama denemeden yorum yapmayalım benceben begenemedim cs2 yi acikcasi bosuna o kadar hype aldi bu arada eline saglik
denemeden degil goruyoruz aga izlekende ayni bi smoke la 2 3 oyunun sistemini degistirerek bilemedim yani onca yil bekleyip sadece bunu getirmeleri yada benim beklentim daha fazlaydi en azindanAdamsın reyiz
Post automatically merged:
Doğru ama denemeden yorum yapmayalım bence
tabi fakat zaten yeni bir oyun çıkartmadılar sadece oyuna update getirelecek yani yeni oyun çıkarıp böyle bir vaka olsaydı dahaı çok hak verebilirdim kral sanadenemeden degil goruyoruz aga izlekende ayni bi smoke la 2 3 oyunun sistemini degistirerek bilemedim yani onca yil bekleyip sadece bunu getirmeleri yada benim beklentim daha fazlaydi en azindan
knk yeni oyun demedim ben zaten ama adamlar sanki yeni oyun hypeni alip bu kadar az yenilik getirmeleri begenemedim biliyorum kolay bir sey olmadigni ama gerek zamanlari vardi illa oyun cokuse gecince mi yapcaklardi bunutabi fakat zaten yeni bir oyun çıkartmadılar sadece oyuna update getirelecek yani yeni oyun çıkarıp böyle bir vaka olsaydı dahaı çok hak verebilirdim kral sana
haklısınız fakat okadar cs2 hypesi yaratıp böyle klasik bir update gelmesi çok kötü olmuşknk yeni oyun demedim ben zaten ama adamlar sanki yeni oyun hypeni alip bu kadar az yenilik getirmeleri begenemedim biliyorum kolay bir sey olmadigni ama gerek zamanlari vardi illa oyun cokuse gecince mi yapcaklardi bunu
beni anladigina sevindim dosthaklısınız fakat okadar cs2 hypesi yaratıp böyle klasik bir update gelmesi çok kötü olmuş
Hocam mega kota istiyor başka bir yerden linki yok mu ?CS2 Full Game Files Dosyalarını bulamayanlar olmuş sizler için derledim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
![]()
Vpn ile açtığımda 10 dakika falan bekletiyor. Umarım sorun çıkmaz. Edit : VPN ile de bekletiyormuş :/ Beklememek için sürekli VPN sunucusunu değiştirmek lazım haberiniz olsun. Hollanda sunucusunda indirme hızı yüksek oluyor tavsiye ederim.Hocam mega kota istiyor başka bir yerden linki yok mu ?