Counter-Strike 2 mermiler hangi duvarların arkasına geçiyor videosu

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Youtube'da gezinirken böyle bir video buldum. Mermiler hangi duvarların arkasından geçiyor onu gösteriyor. Videoda dust 2 haritasında mermilerin geçtiği yerler gösterilmiş ve yer yer ayrılmış (t-spawn,rampa gibi). Sizce hepsi fixlenir mi yoksa 1-2 tane bırakırlar mı görüşlerinizi yorumlarda belirtin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Daha test aşamasında olduğu için birçok hatayı düzelteceklerine inanıyorum bu sefer üstünde duracaklar gibi hissiyat verdi

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şimdilik böyle görülüyor. Bu tür şeyleri düzelteceklerini umuyorum. Şayet düzelmezse bu oyunun hilecilerini düşünemiyorum :D

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Youtube'da gezinirken böyle bir video buldum. Mermiler hangi duvarların arkasından geçiyor onu gösteriyor. Videoda dust 2 haritasında mermilerin geçtiği yerler gösterilmiş ve yer yer ayrılmış (t-spawn,rampa gibi). Sizce hepsi fixlenir mi yoksa 1-2 tane bırakırlar mı görüşlerinizi yorumlarda belirtin.

daha beta olduğu için pek önemi yok tam sürüm olarak çıktığında bakarız artık bırakılar mı bırakmazlar mı lakin bir kaç yerden mermi geçmesi ihtimal bence hepsini fixleyeceklerini düşünmüyorum...

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
daha oyun yeni olduğu için bug problemlerini illaki düzeltirler,normal oyundaki gibi kurşun geçen yerleri bırakırlar

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hepsi fixlenir diye düşünüyorum

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Duvar arkası atılanların çoğu fix yicektir bence ama bu duvar ararlarındaki tahtalardan sıktıkları yermi bilmiyorum. Ama betada oynayanlar için yararlı konu eline sağlık dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
test aşaması olduğu için geçer yaz zamanı çıkıcak deniliyo zaten daha çok var oyunun çıkmasına ama oyundaki tüm duvarlar kartondan yapılmış gibi erken aşamada valve gibi bir şirketin yinede bu kadar saçma wallbanglerle çıkarması betaya garip