Youtube'da gezinirken böyle bir video buldum. Mermiler hangi duvarların arkasından geçiyor onu gösteriyor. Videoda dust 2 haritasında mermilerin geçtiği yerler gösterilmiş ve yer yer ayrılmış (t-spawn,rampa gibi). Sizce hepsi fixlenir mi yoksa 1-2 tane bırakırlar mı görüşlerinizi yorumlarda belirtin.
Youtube'da gezinirken böyle bir video buldum. Mermiler hangi duvarların arkasından geçiyor onu gösteriyor. Videoda dust 2 haritasında mermilerin geçtiği yerler gösterilmiş ve yer yer ayrılmış (t-spawn,rampa gibi). Sizce hepsi fixlenir mi yoksa 1-2 tane bırakırlar mı görüşlerinizi yorumlarda belirtin.
daha beta olduğu için pek önemi yok tam sürüm olarak çıktığında bakarız artık bırakılar mı bırakmazlar mı lakin bir kaç yerden mermi geçmesi ihtimal bence hepsini fixleyeceklerini düşünmüyorum...
Duvar arkası atılanların çoğu fix yicektir bence ama bu duvar ararlarındaki tahtalardan sıktıkları yermi bilmiyorum. Ama betada oynayanlar için yararlı konu eline sağlık dostum.
test aşaması olduğu için geçer yaz zamanı çıkıcak deniliyo zaten daha çok var oyunun çıkmasına ama oyundaki tüm duvarlar kartondan yapılmış gibi erken aşamada valve gibi bir şirketin yinede bu kadar saçma wallbanglerle çıkarması betaya garip