bana legit lazımda ban yedırmeden maın hesapta oynamalıkyoutube da cfg vardı sanıyorsam cfg rage
forumda zatne legit config paylaşıyorlar ben 1.5 ay kullandım yeri geldi rage oynadım yinede ban yememiştim midnight cidden apayrı seviye agabana legit lazımda ban yedırmeden maın hesapta oynamalık
ne kadara aldın hocam ve güzelmibana legit lazımda ban yedırmeden maın hesapta oynamalık
kopyalama cıkıyor nereye yapıstırcaz sonra ?forumda zatne legit config paylaşıyorlar ben 1.5 ay kullandım yeri geldi rage oynadım yinede ban yememiştim midnight cidden apayrı seviye aga
sitedeki hile özelliklerini ayarladığın yerden configs kısmına yapıştıracaksın sonra oyunda hile menüsünden configs sekmesinden istediğin configi seçip loada basacaksın7 dolar hocam cok guzel 1 aylık baya ovuyolardı cıdden guzelmış
kopyalama cıkıyor nereye yapıstırcaz sonra ?
sitedekı neresı oluyor ozellık yerı. bide ben sekmeme kullanıyorum bıde radar guvenlı mıdırsitedeki hile özelliklerini ayarladığın yerden configs kısmına yapıştıracaksın sonra oyunda hile menüsünden configs sekmesinden istediğin configi seçip loada basacaksın
sağol yorumun ıcın hocam evet skınchanger gelmıs hıle cok guzel calısıyor tam ekrandadaHoca öncelikle hayırlı olsun ez global gibi s* sonic bi hile almamışsın onu söyleyim öncelikle. Kendinde göre bi ayar bulup config ayarlaman lazım. Daha sonrasnıda ömür boyu o configi kullanabilirsin. Ben CS GO zamanında 2 sene ard arda kullandım bu hileyi. Her dönemde global bitirip overwatch izliycek duruma getirmiştim hesabı. Kolay kolay ban yemezsin merak etme. Tek tavsiyem her el birinci olup kazanmaya çalışma. Oyunda 20 kilin üstüne çıktığında hile denmeye raporlanmaya başlıyosun. Gerek yok. Ek olarak midnightta skin changer yoktu diye hatırlıyorum cs2 de. Gelmiş mi kullanıyor musun? Teşekkürler.
vuruş için aim mı recoıl mı yoksa hiçbişi mi kullanmamayı oneırsınHoca öncelikle hayırlı olsun ez global gibi s* sonic bi hile almamışsın onu söyleyim öncelikle. Kendinde göre bi ayar bulup config ayarlaman lazım. Daha sonrasnıda ömür boyu o configi kullanabilirsin. Ben CS GO zamanında 2 sene ard arda kullandım bu hileyi. Her dönemde global bitirip overwatch izliycek duruma getirmiştim hesabı. Kolay kolay ban yemezsin merak etme. Tek tavsiyem her el birinci olup kazanmaya çalışma. Oyunda 20 kilin üstüne çıktığında hile denmeye raporlanmaya başlıyosun. Gerek yok. Ek olarak midnightta skin changer yoktu diye hatırlıyorum cs2 de. Gelmiş mi kullanıyor musun? Teşekkürler.
Ustam ben aim kullanıyodum. Fovu olabildiğince kısık tutmaya çalış (ekrandaki yuvarlak olanı). bir sorun çıkmazsağol yorumun ıcın hocam evet skınchanger gelmıs hıle cok guzel calısıyor tam ekrandada
vuruş için aim mı recoıl mı yoksa hiçbişi mi kullanmamayı oneırsın