Counter-Strike 2 midnight hilesi nasıl kullanılmalı?

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
sitedekı neresı oluyor ozellık yerı. bide ben sekmeme kullanıyorum bıde radar guvenlı mıdır
sitede foruma girip configs kısmına gireceksin oradaki legit configlerden birini seçsen yeter, midnightte riskli olabilir diye hiç sekmeme kullanmadım sadece chams radar aim kullanıyodum aylarca götürdü beni hala daha ban yemedim önerim fovu bayağı düşürüp smoothu 2-3te kullanman yani mouseyi sen çevir cross adamın üstüne gelince kitlensin

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Tavsiyem aim kullanman böylece risk daha az olur

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
ben bedava sirius kullanıyorum seçkin hala ban yemedim

Üye
Hoca öncelikle hayırlı olsun ez global gibi s* sonic bi hile almamışsın onu söyleyim öncelikle. Kendinde göre bi ayar bulup config ayarlaman lazım. Daha sonrasnıda ömür boyu o configi kullanabilirsin. Ben CS GO zamanında 2 sene ard arda kullandım bu hileyi. Her dönemde global bitirip overwatch izliycek duruma getirmiştim hesabı. Kolay kolay ban yemezsin merak etme. Tek tavsiyem her el birinci olup kazanmaya çalışma. Oyunda 20 kilin üstüne çıktığında hile denmeye raporlanmaya başlıyosun. Gerek yok. Ek olarak midnightta skin changer yoktu diye hatırlıyorum cs2 de. Gelmiş mi kullanıyor musun? Teşekkürler.
ben mainde kullanıyorum biraz geç oldu biliyorum sadece legit oynuyorum ban yermiyim ?