Counter-Strike 2 Steam Live VAC hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üye
2 HİZMET YILI
Birkaç videosuna denk geldim. Valorant tarzında olmuş. İleriye dönüklüğünün ne olduğunu bilemem ama fikirlerinizi merak ediyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ortada olan birşey yok, olsa olsa mevlanaları engellerler, WH+AIM kullanan insanlar şakır şakır oynuyor halen.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Vac getirseler ne olur ki. Hala ve hala Parayı bastırıp oyunda kral olanlar çoğunluktalar. Ayrıca gelse bile illa bi yol bir açık bulunur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tüm oyun kurucular artık bu yönde anti hile yapıcak sanırım bence mantıklı güzel olmuş

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu olayı senden duydum ve araştırma yaptım sonucu aslında biraz karışık bi kaç yayıncı yayında oyunları iptal ediyor live vac ancak ben denk gelmedim ve şöyle bir ihtimal üzerinde duruyorlar belli yerlerde testlerinin yapıldığını ve yakın zamanda geleceğini söylüyor bir kısım bir kısımda böyle bir update gelmeyeceğini aksine valvenin bu konu hakkında bir şey yapmak istemediklerini söylüyor ancak benim kendi fikirlerim doğrultusunda yakın bir gelecekte mi emin değilim ancak valvenin bir hile koruması ile geri geleceğini tahmin ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka cs hileleri bilerek engellemiyor bence hic hayal kurmayın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
gene bi yolu olur knk

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
cs de hile bitmez beyler şahsen 2 senedir hile kullanıyorum daha ban yemedim ilgilenmiyo adamlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hala hileler var bu oyunu baya bozuyor bende hileyim tamam ama bukadar belli etmeyin bari ban yemiyorlar bide

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cok korumalı bir sistemi var oyuzden hile açtığında 1 2 maç sonra ban garenti tabi bir acık bulunana kadar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
5 senedir legit oyuncusuyum bunu diyebilirm ki legit kullanıp ban yiyeni hiç görmedim tabiki vac dalgası haric onun bısında rage semi rage kullannlar zaten banı hak ediyor şuraya böyle bir ss bırakayım daha iyi anlatmıs olurum yüksek eloeda oynuyorum şuan
image.png
image.png
image.png

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
cs2 de hile zaten az belki bu bitirir ama illahaki bi yol vardır hile için

Üye
2 HİZMET YILI
Game cheats will be still available but much more expensive after game companies takes measures

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Cs şu zamana kadar hiç hile koruma güvenliği vermedi bana yine fiyasko olacak bence