Counter-Strike 2 ücretsiz hile önerisi

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim ve Counter-Strike 2 ücretsiz hile önerinizi istiyorum. Aimbot, adamların yerini görme falan olsa yeter. Teşekkür ederim :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Khan
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
dostum şimdi githubdan osirisi inidiriyorsun

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

csghost injector kullanarak bunu oyuna injectliyorsun zaten içinde vac bypassı var ondan ban yemen imkansız gibi bir şey overwatch sistemi hala duruyorsa anca overwatch yüzünden banlanırsın. Visual studio kullanarak derleyip dll haline getirmen gerekiyor, nasıl yapacağına youtubedan bakabilirsin. Sakın cs2 gibi vac kullanan bir oyuna paralı hile alma, zaten valveın çok umrunda değil hile meselesi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ücretsiz almanı tavsiye etmem vb. çok konuşulmuş, dostum şimdi githubdan osirisi inidiriyorsun

csghost injector kullanarak bunu oyuna injectliyorsun zaten içinde vac bypassı var ondan ban yemen imkansız gibi bir şey overwatch sistemi hala duruyorsa anca overwatch yüzünden banlanırsın. Visual studio kullanarak derleyip dll haline getirmen gerekiyor, nasıl yapacağına youtubedan bakabilirsin. Sakın cs2 gibi vac kullanan bir oyuna paralı hile alma, zaten valveın çok umrunda değil hile meselesi
Aynen öyle undetek de kullanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
dostum şimdi githubdan osirisi inidiriyorsun

Bunun için injector ne kullanılır

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
seçkin ise hesabın free kullanmanı önermem git midnight falan al ucuz zaten

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ezglobal güzel ücretli olarak ücretsiz olarakta sitedeki iyi

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
1 HİZMET YILI
hocam esp skinchanger aimbot legit ve mevlana var ücretsiz dc: polyrese ekleyin link atim bayadır kullanıyom problem yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ücretsiz hile indirsen bile maximum 1 hafta içinde ban yiyorsun. illa kullanıcam diyorsan ücretli öneririm

Üye
1 HİZMET YILI
Bence luno kullan güzel hile adamı duvardan vuramazsın ama iyi bir hile

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
reis sirius kullan seçkinde vs. ban oranı düşük baya