Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CS'de banlatan hile değil hilenin kullanımıdır. Aim kullanmak her zaman risklidir yumşak ayarda bile. Wallhack kullanırken adamı izlediğini belli edersen de overwatch'a düşer ban yersin dostum. internette tonla ücretsiz hile var hiçbirinden ban yemeden kullandım. ama en pahalı hilede aimi kökleyip oyun sonunda ban yediğim de oldu.
güncel olarak midnight kullanıyorum Prime'da 15k puana kastım yoldaş çift keleş oldum hala ban yemedim. Arada wallhack açıp kapatıyorum. Aimbotu zaten kusursuz hilenin spray kontrolü sağlıyor aylık 6 pound gibi bir fiyatı vardı sanırım.
cs2 nin anti cheat sisteminde artık yapay zeka kullanılıyor. bu yapay zeka kendini her gün geliştiriyor. bana kalırsa yakında toplu ban gelicek milyoınlarca hesap ban yiyecek. güvenilir bi hile yok şuanda 1-2 yıla ban yedirtmeyen hileler belki çıkabilir ama sanmıyorum.