Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Counter-Strike 2'de external hile kullanmak ban sebebi mi?
Kanka hileyi fulleyip kullandığım çok oldu baya belli ede ede oynadım yani ve her el report yememe rağmen 2 senedir ban yemedim çok kötü ban sistemleri var csin
Evet, Counter-Strike 2 (veya genellikle Counter-Strike: Global Offensive - CS:GO olarak bilinir) gibi rekabetçi çok oyunculu oyunlarda harici hile kullanımı, oyunun hüküm ve koşullarını ihlal eder ve genellikle ban sebebidir. Bu tür hileler, oyunculara haksız avantaj sağlamak veya oyun deneyimini bozmak için tasarlanmış yazılımlardır.
CS:GO'nun geliştiricileri, Valve Corporation, harici hile kullanımını ciddiye almaktadır ve bununla mücadele etmek için çeşitli önlemler almaktadır. Bu önlemler arasında VAC (Valve Anti-Cheat) gibi anti-hile sistemleri ve manuel olarak yapılan banlama işlemleri bulunmaktadır.
Harici hileler genellikle aimbot, wallhack, triggerbot gibi özellikleri içerir ve bu özellikler sayesinde oyuncuların daha kolay rakipleri vurmasını veya onların konumlarını görmesini sağlar. Bu, oyunun adil ve rekabetçi doğasını bozar ve diğer oyuncuların deneyimini olumsuz etkiler.
Bu nedenle, CS:GO veya benzeri oyunlarda harici hile kullanmaktan kaçınılması önemlidir. Harici hilelerin kullanımı genellikle oyunun hüküm ve koşullarını ihlal eder ve ciddi sonuçlara, genellikle süresiz veya kalıcı bir ban'a yol açabilir. Bunun yerine, adil ve dürüst bir şekilde oyun oynamak ve diğer oyuncularla birlikte keyifli bir deneyim yaşamak önemlidir.
Tabii kide yemezsin. Oyuna şuan overwatch eklenmedi. Ben olsam Kernel hile alırdım. Csnin anti cheat kernel sürüm değil yani üst yetkiye sahip değil.Böylece alacağın kernel hileyi anti cheat göremez. Hile önerim ise Exsensical,pellix,nighteria
overwatch eklendiği zaman ise legit takılırsın söylediklerim tamamen external hileler ve kernel sürümler.
Bilgisi olmayan yorum yapıyor. Hile işlerine girmeden önce araştırma yapman lazım.Saçma türk hileleri youtubede doluştuğundan millet onları iyi hileler sanıyor.