5 May 2023 #21 MRB Cyber Donator Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 476 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 30 6 HİZMET YILI Berat53x' Alıntı: Zaten presi olanlara bedava gelecek olmayanlar parayla alcaklar fakat herhangi bir zam olcagını sanmıoyrum Genişletmek için tıklayın ... Zam olur malum oyun dolarla satılıyor
Berat53x' Alıntı: Zaten presi olanlara bedava gelecek olmayanlar parayla alcaklar fakat herhangi bir zam olcagını sanmıoyrum Genişletmek için tıklayın ... Zam olur malum oyun dolarla satılıyor
5 May 2023 #22 ozgurbeydogannn Süper Üye Katılım 15 Haz 2019 Mesajlar 871 Çözümler 1 Tepki puanı 101 Ödüller 7 6 HİZMET YILI İndirim vs gelebilir ama ucretsiz olucagini dusunmuyorum
5 May 2023 #23 KaradeliKv1 K Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 27 5 HİZMET YILI Rhena' Alıntı: imkanı yok olmaz bence çunkü yeni zam falan yaptılar daha kolay kolay ücretsiz olucağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıklayın ... ben de olacağını düşünmüyorum
Rhena' Alıntı: imkanı yok olmaz bence çunkü yeni zam falan yaptılar daha kolay kolay ücretsiz olucağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıklayın ... ben de olacağını düşünmüyorum
5 May 2023 #24 mardon123 Süper Üye Katılım 23 Nis 2019 Mesajlar 981 Çözümler 2 Tepki puanı 79 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Onur Cengiz' Alıntı: bildiğiniz gibi bir süreliğine cs:go'da level kasarak premium elde edebiliyorduk. bu sistem sizce cs2'de gelirmi yoksa herkes 15dolar olarak oyunu satın almak zorunda kalır mı? Genişletmek için tıklayın ... asla gelmez. kasan kastı zaten gerisini umursamazlar zarar ederler.
Onur Cengiz' Alıntı: bildiğiniz gibi bir süreliğine cs:go'da level kasarak premium elde edebiliyorduk. bu sistem sizce cs2'de gelirmi yoksa herkes 15dolar olarak oyunu satın almak zorunda kalır mı? Genişletmek için tıklayın ... asla gelmez. kasan kastı zaten gerisini umursamazlar zarar ederler.