Counter Strike : Global Offansive HACK OBS (VAC ATIYOR)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çalışmıyor diyen arkadaşlara nedense kimse yardımcı olmamış bende tüm yorumları okudum sorunuma çözüm bulamadım ve kendim çözdüm. Şimdi çalışmıyor diyen arkadaşlar önce cs go açın ve sonra obs den oyunu yakalıyormu kontrol edin büyük ihtimalle siyah ekran hatası vardır, eğer öyle ise obs kapatın sonra masaüstündeki obs simgesine sağ tıklayıp özellikler diyin uyumluluk modunu windows 7 olarak seçin ve kaydedin daha sonra obs yi yönetici olarak çalıştırdığınızda hileniz çalışacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Herkes demiş zaten ihtimaller sonsuzdur 0 ise imkansız al sana paradoks işte

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ol edin büyük ihtim
çalışmıyor diyen arkadaşlara nedense kimse yardımcı olmamış bende tüm yorumları okudum sorunuma çözüm bulamadım ve kendim çözdüm. Şimdi çalışmıyor diyen arkadaşlar önce cs go açın ve sonra obs den oyunu yakalıyormu kontrol edin büyük ihtimalle siyah ekran hatası vardır, eğer öyle ise obs kapatın sonra masaüstündeki obs simgesine sağ tıklayıp özellikler diyin uyumluluk modunu windows 7 olarak seçin ve kaydedin daha sonra obs yi yönetici olarak çalıştırdığınızda hileniz çalışacaktır.
gerekli video zaten konuda var ve herkese elimden geldiğince yardımcı oluyorum...

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hiçbir hilenin ban yeme oranı 0 değildir özellikle csgo gibi overwatch sistemi olan oyunlarda imkansızdır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
beyler bu hileyi yakalayabileceklerini düşünmüyorum tamamen oyundan ayrı şekilde çalışıyor gibi görünüyor. ama aklımda şöyle birşey var eğerki hile yakalanırsa diye. şimdi çift monitör yapacağız sağdaki monitörde cs a

konuda yok hangi video? 2 tane atmışsın zaten onlardada benim bahsettiğim şey yok.
aynen kardeşim haklısın tamam

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şimdi çıktım rekabetçiden.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
chams hack sadece yada esp sadece görünürr insanları ggösterse keske tadından yenmez

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yayıncılar için bir özellik gelse yayına hile olduğu belli olmasa çok güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...