Üye
Bir tek bende mi çalışmıyor şuan ? bip sesi gelmiyorda
Oyun yakalamadan csgo yu seçmen gerekiyor fixlendi hile zatenBir tek bende mi çalışmıyor şuan ? bip sesi gelmiyorda
Çalışmıyor demedim vac e yakalanmışAz önce girdim sorunsuz çalışıyor
fixlenmedi hala çalışıyor az önce bir el attım yorumu kaldır lütfen ...FİX 27.02.2020
güncellemeden sonraki 6. oyunum hala vac yemedim ç?Çalışmıyor demedim vac e yakalanmış
Böyle bir şeyin imkanı yok, en fazla server-side bypass edebilirsin, hadi ettin diyelim maksimum 1 güne fixlenir hilen.FACE İt AC'si Kırılacak , faceit ile kullanabileceksiniz...
Hileyi ilk yayınladığı günden beri kullanıyorum daha ban yemedim.Böyle bir şeyin imkanı yok, en fazla server-side bypass edebilirsin, hadi ettin diyelim maksimum 1 güne fixlenir hilen.![]()
Haklısın Bazen Aşırı Belli Ediyorum Bende.Kanka VAC ban artık yemiyoruz SÜREKLİ OWERWATCH ban yiyoruz
Yaşarsan bekliyorum yardımcı olurum...Eline sağlık birazdan deneyeceğim bir sıkıntı yaşamam umarım.
Yorumun için çok teşekkür ederim ,hala itiraz eden bazı andavallar varda...Hileyi ilk yayınladığı günden beri kullanıyorum daha ban yemedim.
oda senin hatan biraz legit oyna güzel kardeşimKanka VAC ban artık yemiyoruz SÜREKLİ OWERWATCH ban yiyoruz
Faceitten bahsediyorum.Hileyi ilk yayınladığı günden beri kullanıyorum daha ban yemedim.