overvatch a yakalanmadıgın sürece obs enjecte olarak çalışıyor hile o yüzden düşük ihtimal ben 6 ay kullandım daha ban felan yaşamadımban risk nasıl
kendi yazılımım değil code zaten yazıyorkardeşim ben bunu hemen hemen 6 ay oldu kullanıyorum yabancı forum sitesinden indirmiştim obs script ile yakalanması imkansız hale geliyor fakat kendi yazılımın oldugunu sölemişsin. bu arada faceit i 4 gözle bekliyorum
ellerine saglık fakat dikkatimi çeken faceit oldu durum ne bununla ilgili ?kendi yazılımım değil code zaten yazıyor
sadece offsetleri değiştirdim start butonunu kaldırdım ws... kendi modifiyem
uğraşıyorumellerine saglık fakat dikkatimi çeken faceit oldu durum ne bununla ilgili ?
kayıt almana gerek yok güzel kardeşim ben kayıt açmışmıyım videoda obsyi açıyorsun yeter kayıt alma...ellerine sağlık fakat mesela ben kaydı başlatmak zorundayım ve bu bana -fps olarak dönüyor. bunun çözümü nedir? illa kayıt yapmamız gerekiyor mu?
Kayit fps dusurur ancap pc ile ilgili oellerine sağlık fakat mesela ben kaydı başlatmak zorundayım ve bu bana -fps olarak dönüyor. bunun çözümü nedir? illa kayıt yapmamız gerekiyor mu?