Üye
Ihis a gladiator cheats paste?
ama scrpit detect olmaz hee demiaynı zamanda obsnin yasaklanması demek tüm csgo yayıncılarının sonu demek gibi birşey fix ihtimali yok denecek kadar az
20 güzel kardeşim tam ayarında legitBuna birde izleyici lisitesi koyarsan tadından yenmez :=)
Post automatically merged:
birde bu sekmeleri açıklarsan aim bot smooth 1 olmasımı iyi 50 olması mı?
hala çalışmakta yorum kasmak için gereksiz yorumlar atmayın lütfen...artık çalışmıyor
o ne asdasdfbi tık sybes tek düşük olmuş daha iyi olabilirdi
bişeyi eksik yapıyorsun heralde şuan aktifSanırım fix yedi çalışmıyor şuan. Her şeyi doğru yapıyorum
Valla hiç bir şeyi eksik yapmıyorum. Daha önce laptop da kullanıyordum zaten sorun olmuyordu.Yeni bilgisayar aldım masaüstü şuanda çalıştıramıyorum. 2 adet Ekran açıyorum. Ekran 2 ye ekleme yapıyorum. Hem Ekran yakalama ekliyorum hem de cs-go olarak oyun yakalama ekliyorum.Daha sonrasında ekrana görüntüler geliyor zaten masaüstümün görüntüsü vs. Betikler den lua dosyasını açıyorum oyuna giriyorum fakat calısmıyorbişeyi eksik yapıyorsun heralde şuan aktif
virüs programını felan kapat broValla hiç bir şeyi eksik yapmıyorum. Daha önce laptop da kullanıyordum zaten sorun olmuyordu.Yeni bilgisayar aldım masaüstü şuanda çalıştıramıyorum. 2 adet Ekran açıyorum. Ekran 2 ye ekleme yapıyorum. Hem Ekran yakalama ekliyorum hem de cs-go olarak oyun yakalama ekliyorum.Daha sonrasında ekrana görüntüler geliyor zaten masaüstümün görüntüsü vs. Betikler den lua dosyasını açıyorum oyuna giriyorum fakat calısmıyor![]()
yok abi kullanmıyorum zaten kapalıvirüs programını felan kapat bro