Güncelleniyor Counter-Strike:Global Offensive 10MG Console Command Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
12
Sosyal
Dikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen external bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github release üzerinden gerçekleştireceğim.

Sürüm: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Credits: @Jacquelyn

:resim:

loaded.png

helpcommand.png

:video:

:özellik:

FakeLag
Remove Flash
Bhop
GlowEsp
RadarEsp
ThirdPerson
Desync
Aimbot (Legit, Rage)
BackTrack (aimbot gerekiyor)
Bomb Timer
TriggerBot

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Patrick Bateman
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
thank you for sharing i will use it right away

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
Legit aim kullansam reportlamalar dısında ban yemem demi suanlık

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
12
Sosyal
can i get banned for that?
The risk of being banned is minimal because you're interfering with the game from outside. However, as I mentioned in the subject, I do not accept any responsibility in case of any possible ban.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
6
güzel paylaşım hocam başarılarınızın devamını diliyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
farklı bir tarz hoşuma gitti

Griffin Premium
Ödüller
10
Sosyal
a
Dikkat: Hile Jacquelyn tarafından yapılmıştır.Dolaylı yada dolaysız yoldan Memoryhackers yönetimi veyahut DwordTeam ile herhangi bir alakası yoktur.Oyundan yasaklanmanız durumunda kesinlikle hile yapımcısı veyahut Memoryhackers sorumlu tutulamaz.Hileyi aktif ettiğiniz an itibari ile kendi isteğiniz ile kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.

Merhaba canlar uzun süreden sonra tekrar (can sıkıntısı) bir proje ile karşınıza geldim xd öyle ImGui menü felan fistan uğraşmadım baştan belirteyim. Tamamen external bir hile tasarladım. Yetkili arkadaşlardan isteğim çalışıyor tagı verirlerse sevinirim. Hile kendini offsets bakımından update etmektedir, lakin HazeDumper üzerinden offsetleri çektiği için HazeDumper ne zaman offsets güncellemesi getirir ise o zaman güncelleniyor olacak baştan belirteyim. Proje içerisinde kendim güncelleme yapacak olursam eğer manuel olarak kendiniz indirmeniz gerekecek. Bunu da Github release üzerinden gerçekleştireceğim.

Sürüm: v1.0.0
Kodlama Dili: C++
Credits: @Jacquelyn

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 82997

Ekli dosyayı görüntüle 82998

:video:

:özellik:

FakeLag
Remove Flash
Bhop
GlowEsp
RadarEsp
ThirdPerson
Desync
Aimbot (Legit, Rage)
BackTrack (aimbot gerekiyor)
Bomb Timer
TriggerBot

:indir:

aimbotun modu legit , rage değilde istediğimiz gibi smoothu rcs miktarini vs. ayarlayabilirsek daha iyi olmaz mı eline sağlık bu arada.

Ultra Üye
Ödüller
9
Yeni kek mh ailesine hayırlı uğurlu olsun deniyen arakdaşlar ban wawe hakkında bilgilendirisn legit oynarsak yemeyiz diye hissediyorum

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
12
Sosyal
a

aimbotun modu legit , rage değilde istediğimiz gibi smoothu rcs miktarini vs. ayarlayabilirsek daha iyi olmaz mı eline sağlık bu arada.
Ban yemek istemeyen kullanıcıların ayarları ile uğraşmasın diye direk hazır şekilde verdim. Troll arkadaşlar içinde rage ayarlarını oto verdim bu nedenle dolayı

Griffin Premium
Ödüller
10
Sosyal
Ban yemek istemeyen kullanıcıların ayarları ile uğraşmasın diye direk hazır şekilde verdim. Troll arkadaşlar içinde rage ayarlarını oto verdim bu nedenle dolayı
Anladım teşekkürler bilgilendirme için, ben insanlar kendilerine göre ayarlar smoothu mantığında yazmıştım ama senin dediğinde mantıklı bilemedim şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.