Üye
hile süper emeği geçenlerin eline sağlık
Bendede oluyoarkadaşlar bu yaşadığım olay bugün oluyor hileyi açtığımda bir sıkıntı yok rahat oynuyordum fakat bugün oyuna girdiğimde oyundan atıyor . Doğruladım(csgo yu ) steami kapattım falan yok dedim nie csgo kendi kendine kapanıyor(hata bile vermeden) sonra hile açmadım
2 saat oynadım gene oyun kapanmadı hileyi açtım 2 dk sonra oyun kapandı hile de bir sıkıntı falan mı var ???
ne ragesi derken legit hilemi bu legit hilede aim olmaz sbytede yok bunda var?derdim ama ikisndede yokne ragesi hayatımda gördüğüm en iyi free hilelerden diyemiyeceğim trigger botu yok fakat çok güzel bir hile.
Aim,Wallhack,Aimbot vs. bölümlerine tik koyabilirsiniz zaten videoda bu gibi detaylar verilmiştir.İyi eğlenceler.
Klavyeniz Fn Tuşlu ise Fn ye basılı kalıp insert yapabilirsiniz veya insert tusu ile yapabilirsiniz.Olmazsa ekran klavyesi kullanıp Fn ye basıp İnsert tusunu bulup seçip de açabilirsiniz.Türlü alternatif yolları vardır dostum.İyi eğlenceler.
Both.
güncellemede düzelecektir merak buyurmayınız.
Bu hilede İnsert e basıyorum kapanmıyor menü
oyundayken mi açıcaz ana menüdeykenmi
sByte Vip Hack 1.1 e kurban olurum ben
aim çalışmıyor galiba
yeahh BannedI was banned![]()
ban mi yedin kardesim[QUOTE = "biling4, post: 864461, üye: 984391"] Yasaklandım[/ QUOTE]
vac and owerwatch
videodaki aim ayarı rage çünkü siz recomended yazan ayarı yaparsanız yemezsiniz fov 2 smooth 5 yap önerilen ayarlar bunlar videodaki ragedün herkez owerwach yemiş bende yedim