- Yasaklandı
hile undetected sadece overwatch banı yersiniz oda çok fazla belli ettiğiniz için.videodaki aim ayarı rage çünkü siz recomended yazan ayarı yaparsanız yemezsiniz fov 2 smooth 5 yap önerilen ayarlar bunlar videodaki rage
hocam sende acılıyormu vac ban yok zaten bunda bende acılmıyorŞuanda girersem vac ban yer miyim?
Denemedim dostum.hocam sende acılıyormu vac ban yok zaten bunda bende acılmıyor
aga bir şey soracam sbyte ban yedirtiyor muVac Yermiyiz ? ben Normalde sByte 1.02 vip hack i kullanıyorum skin cahnger sorunsuz ve legit bir hile bu direk rage
sByte 1.02 oyun ayarlarını bi atarmısın sana zahmet resim özeldenaga bir şey soracam sbyte ban yedirtiyor mu
daha kullanmadım eğer ban yedirtmiyorsa kullanacağımsByte 1.02 oyun ayarlarını bi atarmısın sana zahmet resim özelden
kanka owerwatch yedim ben geçen gün kalıcı olarak vac yedim kullanırken dikkat et diyeyim sana ben gibi pişman olma sakındaha kullanmadım eğer ban yedirtmiyorsa kullanacağım
sadece skin changer kullanmak istiyorum hala sorun olur mu ki acabakanka owerwatch yedim ben geçen gün kalıcı olarak vac yedim kullanırken dikkat et diyeyim sana ben gibi pişman olma sakın![]()