KING
Seçkin Üye
thx i will use
Evet güçlü olsaydı cs hala popülerliğini koruyabilirdiVAC zaten çok güçlü bir anticheat değil, kolaylıkla atlatılabiliyor.
Currently it's undeceted but it's a public cheat so can be detected in any second. But If you modify source and add some junk code etc. It's gonna be %99 VAC proof.What's the risk of a ban?
Bekliyoruz kanka teşekkür ederizHileleri kullanacağım ve size sol hesapta tavsiyede bulunacağım
![]()
Biraz daha detay verirsen daha iyi yardımcı olmaya çalışabilirim.ben açtım f1 tuşuyla aktifleştirmem gerekiyormuş sanırsam f1 e bir kaç defa bastım denedim ama olmuyor kodu direk alıp build ettim deneme amaçlı kullanıcaktım neden olmamış olabilir?
neyse kendi başıma deniye deniye yazdım kendim bişiler gerek kalmadı ama bilmiyorum nedense çalışmadı sizinki sanırsam offsetler ile ilgili bir sorunduBiraz daha detay verirsen daha iyi yardımcı olmaya çalışabilirim.
Offsetleri otomatik güncelleyen bir hile yayınladım, istersen göz atabilirsin.neyse kendi başıma deniye deniye yazdım kendim bişiler gerek kalmadı ama bilmiyorum nedense çalışmadı sizinki sanırsam offsetler ile ilgili bir sorundu
valla bir fikrim yok nedense çalışmadı.Offsetleri otomatik güncelleyen bir hile yayınladım, istersen göz atabilirsin.