Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şu sunucuya bağlanırken açın olayını tam anlamadım. hileyi injectliyorum hiçbir sorun yok fakat takım seçmeye çalıştığımda takım seçemiyorum oyun başlarken. diğerlerini izlediğimde hilenin çalıştığını görebiliyorum fakat kendim takım seçemiyorum. bir çözümü olan var mı ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
şu sunucuya bağlanırken açın olayını tam anlamadım. hileyi injectliyorum hiçbir sorun yok fakat takım seçmeye çalıştığımda takım seçemiyorum oyun başlarken. diğerlerini izlediğimde hilenin çalıştığını görebiliyorum fakat kendim takım seçemiyorum. bir çözümü olan var mı ?
Maç başladıktan sonra hileyi açarsan düzelir kısaca anlatmak gerekirse takım seçtikten sonra açmalısın.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
peki her maça girişimde tekrar mı açmam gerekiyor tam olarak kullanımı nasıl
Evet maç sonu kapatıp yeni oyuna başladıktan sonra tekrar açın. Güvenlik açısından kapatıp açmak herhangi bir probleme yok açmayacaktır.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet maç sonu kapatıp yeni oyuna başladıktan sonra tekrar açın. Güvenlik açısından kapatıp açmak herhangi bir probleme yok açmayacaktır.
tamamdır o şekilde kullanıyorum şuan fakat aimhelper tam olarak nasıl çalışıyor anlamadım sanırım awp ile kullanmak falan o kadar mantıklı değil

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tamamdır o şekilde kullanıyorum şuan fakat aimhelper tam olarak nasıl çalışıyor anlamadım sanırım awp ile kullanmak falan o kadar mantıklı değil
Spray atan silahlarda adamı takip ediyor. Sprayi sen atıyorsun. Kontrol etmesi daha kolay oluyor. Otomatik çalışıyor. AWP, SSG gibi silahlarda işe yaramaz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
thankyouu, will use later thanks for sharing

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam legıt hıleye bunny hop koymak ne kadar dogru bılmıyorum ama bence koyulmasa daha ıyı ? bunny yı kaldıramıyormuyuz

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hocam legıt hıleye bunny hop koymak ne kadar dogru bılmıyorum ama bence koyulmasa daha ıyı ? bunny yı kaldıramıyormuyuz
Reis space basılı tutma, eğer öyle alıştıysan bir şey diyemeyeceğim ben de başta basılı tutuyordum ama hileyi kullanırken alıştım.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Reis space basılı tutma, eğer öyle alıştıysan bir şey diyemeyeceğim ben de başta basılı tutuyordum ama hileyi kullanırken alıştım.
Space basılı tutmak değil de kanka bir yere zıpladığında sanki belli oluyor gibi bence de bunny olmasa daha güzel olurmuş

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
only a ban every once in a while , sounds like a good cheat thanks alota props and love!

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ateş isabetinde click gibi bir sesler geliyormu oyunu açınca programı çalıştırsak yeterlimidir

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
My god this is a great trick, can you tell me why the event trigger sometimes doesn't catch??

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
abi öncelikle emeğine koluna sağlık ui eklenirmi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...