Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben pcye format attım oda dosyalar tam yüklü değil önceden çalışıyordu hile atmadan önce şimdi çalışmıyor hangi program eksik olabilir viusal gibi

Z y l y n z e r
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
can play look like legit thanks

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hilede herhangi bir sorun yoktur.Sıkıntısız bir şekilde çalışmaktadır bazı kullanıcılarımız rank alabilmek adına asılsız yorumlar yapabiliyorlar lütfen aldırış etmeyiniz oyuna güncelleme geldikten sonra hileye güncelleme kadar kullanmayınız.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kral Sana Soru Soracagım Bne Legıt Oynayacagım Bu yazılımı PC Indırsem Otomatık vac ban yermıyım yanı sunu demek ıstedım bu yazılımı kullandaım ama fark edılmedım VAC bılısayarımda bu yazılımı gorup bana vac atarmı ?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kral Sana Soru Soracagım Bne Legıt Oynayacagım Bu yazılımı PC Indırsem Otomatık vac ban yermıyım yanı sunu demek ıstedım bu yazılımı kullandaım ama fark edılmedım VAC bılısayarımda bu yazılımı gorup bana vac atarmı ?
güncell olmazsa atabilir güncelken sıkıntı olmuyor bi ara ban dalgası oldu yine olur yine olur riskler her zaman var ilk oyuna girmeden yan hesapla deneyip girersen garantiye almış olursun genelde vac atınca ilk oyunda atıyor

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar GlowEsp yüzünden hesabım yasaklandı diyerek gelen olmadı kendi hesabım dahi şuan sağlam durumda,hile şuan vac ban atmamaktadır(atmayacak anlamına gelmez),hile ne kadar yaygın kullanılırsa eğer vac ban riski yüksek olur ve tahminimce şuan pek yaygın kullanılmıyor vac riski taşıyan bir diğer faktör ise VAC ban dalgasıdır.Dalga geldiği zaman %80 bir ban yeme durumu söz konu olacaktır.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
It is safe as it is not widely used at the moment, but if there is a wave of vaccination in the future, there may be an 80% ban. I am still actively using my own account and there are no prohibitions.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...