Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
şuan hile aktif gözüküyor ama girdiğinde direk kapanıyor bilgin olsun.
Hile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Hileyi yönetici olarak çalıştırmayı ve ana menüde değil oyun içerisinde çalıştırmayı deneyin.
hileyi açtıktan sonra oyun klasörünün içine csgo_turkish adlı dosya kuruluyor. silip oyuna girsem de sanırsam bulut depolamadan dolayı tekrar yükleniyor. bu nedir ? cevaplarsan sevinirim.
Bu tamamen hilenin çalışabilmesi içindir.Kullandığınız bir çok hile sisteminize dosya oluşturmaktadır.Güvenilir kaynaklı hileleri kullandığınız taktirde bu dosyalar sorun yaratmayacaktır.
Konu içersinde hilenin virüstotal linki mevcuttur gerekli incelemeyi yapabilir ve kendiniz de virüstotal üzerinden taratma yapabilirsiniz.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
az once gelen guncelleme ile calismiyor f1 tusuyla birlikte oyundan atiyor bilginize.

Üye
6 HİZMET YILI
reis önceden çalışıyodu şimdi oyundan atıyo f1 basınca??

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güncelleme geldi acınca oyundan atıyor bro update yaparsan iyi olur :D

Üye
6 HİZMET YILI
reis ben kullanıyordum şimdi ise f1 basınca oyundan atıyor sebebbi nedir ??

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
aga ben açıyorum steamı csgoyu giriyorum oyuna alt tab atıp açıyorum hileyi oyuna geri dönüp F1 e bastığım anda oyun çöküyor neden acaba nasıl düzeltebilirim

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yanlız hilede 1 dosya var oda dll dosyası onu bin'e atıyorum oyuna girip hileyi açıyorum tamam sıkıntı yok ama f1 bastığım anda oyundan atıyor beni onu anlayamadım tam bir şekilde açık bir şekilde anlatabilirmisin..?
şuan zaten calışmıyor oyuna sabah güncelleme gelmiş galiba oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...