- Konuyu başlatan
adamsın14.12.2019 Güncellemesi ile uyumlu hale gelmiştir.Tekrar indirerek kullanabilirsiniz.
Adamsın saolasın aklımız sende pusuda bekliyorduk14.12.2019 Güncellemesi ile uyumlu hale gelmiştir.Tekrar indirerek kullanabilirsiniz.
Şimdi paylaşacağım yeni hile içinde pusuya yatarsınAdamsın saolasın aklımız sende pusuda bekliyorduk![]()
aim olan hileler var zaten onlara bakabilirsinEklemeler yapabilir misin, aim gibi
F1 tuşunu kullanarak aktif edebilirsinsadce wh aktif etmek istiyorum hangi tuşu kullanmalıyım
vac yakalanmadım hiç ama sana kalmış bu durum sade wh açmanı tavsiye ederim ondada belli etmemen önemli çünkü şikayet yediğinde görüntünü izliyorlar hiç ses vermeyen yere zoom açıp adamı vurursan ban yersinMerhaba,
Ban riski yüzde kaç acaba?
öyle yapıyorum zaten hep biri beni izliyormuş gibi takılıyorumvac yakalanmadım hiç ama sana kalmış bu durum sade wh açmanı tavsiye ederim ondada belli etmemen önemli çünkü şikayet yediğinde görüntünü izliyorlar hiç ses vermeyen yere zoom açıp adamı vurursan ban yersin![]()
Düşünülebilir fakat kesin bir şey söyleyemem.WallBang ekler misin ?
Oyuna güncelleme gelmediyse eğer hilede herhangi bir sorun olmayacaktır.hocam hile acınca oyundan atıyor hile aktif olmuyor