Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Merhaba, üst mesajda arkadaşın dediği gibi hileyi açınca oyun otomatik kapanıyor.
Oyuna herhangi bir güncelleme geldi mi ?
Post automatically merged:

Gerekli kontrollerin ardından hilenin sorunsuz bir şekilde çalıştığı tespit edilmiştir.Lütfen hileyi oyun içerisindeyken ve yönetici olacak çalıştırınız.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
hile şuan çalışmıyor sanırım açılınca direk atıyor

jaqulcyn bir şey sormak istiyorum sbyte vip hacki kullanmayı denedim ve bana bu hatayı verdi sence neden olabilir Cl_CallPostdatauptades:missing ent 13 ilgin için teşekkürler

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
hile şuan çalışmıyor sanırım açılınca direk atıyor

jaqulcyn bir şey sormak istiyorum sbyte vip hacki kullanmayı denedim ve bana bu hatayı verdi sence neden olabilir Cl_CallPostdatauptades:missing ent 13 ilgin için teşekkürler
sByte'in hilesi hakkında maalesef bilgim yok,Bir çok kişide hile çalışmıyormuş gerekli kontrolleri yapacağım

Hile sorunsuz çalışmaktadır arkadaşlar.Aşağıda ki resimde olduğu gibi VAMemory.dll ile hile aynı dosya içerisinde olmalıdır.Ayrıyetten antivürüs programınız açık ise kapatınız.

Screenshot_7.png

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
bana dc den bir yerden ulaşsanız pc ye indiğinde dosyayı açmıyor keşke açsada oynasam

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
bana dc den bir yerden ulaşsanız pc ye indiğinde dosyayı açmıyor keşke açsada oynasam
Antivirüs programın açıksa eğer bu nedenden dolayı açamıyorsundur.Antivirüs programını kapatarak tekrar deneyiniz

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
21.12.2019 tarihinde oyuna gelen güncelleme ile hile fix yemiştir.24 saat içerisinde güncellenecektir.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
#Güncellenmiştir
#It has been updated

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hile bende calışmıyor yönetici orak acıyorum oyundan atıyor oyunu tekrar acıyorum hile aktif olmuyor

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
hile bende calışmıyor yönetici orak acıyorum oyundan atıyor oyunu tekrar acıyorum hile aktif olmuyor
Bazı kullanıcılar hata aldıklarını belirtiyorlar,hatayı çözmek adına çalışmalar devam ediyor fakat ne kadar süreceği konusunda bir cevap veremiyorum.Aldığınız hataları kendim almadığım için sorunun nereden kaynaklandığını bilemiyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Jacquelyn oyuna her güncelleme geldiğinde hileyi baştan indirmeleri gerekiyor o yüzden çöküyor oyun bendede aynı sorun vardı linkten tekrar indirince sorun olmadı :)

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Jacquelyn oyuna her güncelleme geldiğinde hileyi baştan indirmeleri gerekiyor o yüzden çöküyor oyun bendede aynı sorun vardı linkten tekrar indirince sorun olmadı :)
Loader üzerine çalışmaktayım yakın zamanda böyle bir durum söz konusu olmayacaktır.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
sadece hile değil mi bu ? içinde keylog yok bit coin tarzı bi işlevi yok çok okuyorum da korkuyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...