hile calışıyor fakat dediğin gibi antivirüsün kapatılması gerekiyorAntivirüs programını kapatarak tekrar deneyiniz olmaz ise lütfen belirtin akşam gerekli düzenlemeyi yaparım
hile calışıyor fakat dediğin gibi antivirüsün kapatılması gerekiyorAntivirüs programını kapatarak tekrar deneyiniz olmaz ise lütfen belirtin akşam gerekli düzenlemeyi yaparım
Oyuna güncelleme geldiyse eğer kapatması normal bir durum güncelleme geldiyse eğer akşam güncelleriyebilirimHile açılmıyor. Tıklıyorum 1 saniye sonra tekrar kendisini kapatıyor daha ekran gelmeden dün olmuyordu .
Tahminimce sistemin yüksek bir sistem değil.Hile oyuna dışarıdan müdahale etmektedir bu nedenle bir program gibi cpu kullanmaktadır.hileyi açmadan önce kasma felan yoktu açınca kastı bende takılıyor drop giriyor oyuna sebebi varmı varsa çözümü nedir ?
yok aslında sistemim iyi sayılır çok yüksek ayarlarda akıcı oynayabiliyorum ama kullanınca hafif takılmalar yaşadım ozaman normal bişey birde yeni yeni hile kullanıyorum muhtemel bir durumdur ozaman ?Oyuna güncelleme geldiyse eğer kapatması normal bir durum güncelleme geldiyse eğer akşam güncelleriyebilirim
Tahminimce sistemin yüksek bir sistem değil.Hile oyuna dışarıdan müdahale etmektedir bu nedenle bir program gibi cpu kullanmaktadır.
tamamdır teşekkür ederim masa üstündeki gereksiz dosyaları sildim çok ikon vardı temizledim biraz düzeldiCPU Kullanımın arada zorlanmasından dolayı oyunda takılmalar yaşayabilirsin
Oyuna güncelleme geldiği zaman 24 saat içerisinde hile güncelleniyor.bu hilenin devamı gelsin sürekli olarak
şu an güncelmi?Oyuna güncelleme geldiği zaman 24 saat içerisinde hile güncelleniyor.
Güncel durumdadırşu an güncelmi?
Bildiğim kadarıyla oyuna güncelleme gelmedi dahaJac Lütfen hileleri güncelleyin
güncel sıkıntısız çalışıyor .Bildiğim kadarıyla oyuna güncelleme gelmedi daha
Programda herhangi bir virüs yoktur.Hilenin çalışabilmesi için kullanılan kodlamaları antivirüs programları doğal olarak virüs olarak algılamaktadır.VirüsTotal trojan virüsü var diyor
oyuna güncelleme geldiği zaman kontrol edilecektir.Şu anlık bende sorun görünmüyorf1 e basınca glow yanıp sönüyor. güncellenmesini bekliyorum.
Hilede sorun yok ama trigger ekleme gibi bir şansımız var mı ayarlanabilir şekilde bir trigger harika olur mesela bodye ayarlayınca kafaya tutunca sıkmayacak şekildeoyuna güncelleme geldiği zaman kontrol edilecektir.Şu anlık bende sorun görünmüyor