Süper Üye
not working faceitthis hack work on sever faceit?
not working faceitthis hack work on sever faceit?
Antivirüs programın açık olduğu için tehdit olarak algılıyor kapatmalısınSon .Rar dosyasını bilgisayarıma indiriyorum ama otomatik olarak tehdit algılanıyo ve siliniyo. Daha önce windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarımda kullandım. Bu konuyla alakalı yardımcı olur musunuz.
oyunun açık olduğuna emin olmalısın eğer ki oyuna güncelleme geldiyse yine kendini kapatırDostum işletim sistemi windows 10 hile otomatik kendini kapatıyor yardımcı olabilir misiniz?
Şuanlık Ban Atmıyor KardeşimVac ban yediriyor mu ona göre kullancağım
?
İlerisi için vac dalgasına yakalanabilir mi ?Şuanlık Ban Atmıyor Kardeşim
Her Hilede Ban Riski Vardır Aga Belli Olmaz Yanlış Bilgi Vermeyeyim Şimdi Sanaİlerisi için vac dalgasına yakalanabilir mi ?
belli olmaz yan hesapla deneyerek girİlerisi için vac dalgasına yakalanabilir mi ?
Vac dalgasında yakalanma ihtimali %80 - %90 değişkenlik gösterebilir kesin yakalanmaz diyememİlerisi için vac dalgasına yakalanabilir mi ?
anladım sağol teşekkür ediyorumVac dalgasında yakalanma ihtimali %80 - %90 değişkenlik gösterebilir kesin yakalanmaz diyemem
Oyuna güncelleme geldikten 24 saat içerisinde hile güncellenmektedir.cs go güncellenince hile güncellenecek mi onu mu beklememiz lazım
tekrar indir güncellendihile çalışmıyor açıyorum 1 sanie sonra geri kapatıyor kendini