Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorCounter Strike Global Offensive - GO Vip Hack-Aimbot-Esp-Skin changer
yemin ediyorum var ya çeşit çeşit hile var Herkes farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor Bir gün onu bir gün onu bir gün onu kullanmaya çalışıyorum Hangisi daha güzel hala karar veremedim Elinize emeğinize sağlık Hepsi birbirine benziyor da yalnız bazı larında de bir sorun var Anlık FPS kaybı yaşıyorum sebebi ne olabilir ile alakalı mı olabilir internette mi alakalı bilgisayar sistemi ile alakalı mı yoksa hilemi
2 hafta önce csgo hile vardı. Windows 10 2004 sürümde yüklü bir laptopum hile açarken sırasında herhangi bir hata vermeden oyunda atiyordu. İnternetten bir hile indirmesi düşündüm ama yapmam çünkü virüslü riskidir. O yüzden Yeni csgo hilenin paylaştin. Eyvallah laptop ile denecem.
[QUOTE = "casper6334, post: 3304414, member: 307081"]
Sir, I tried the csgo cheat once, I was banned before I could enter the game, will it be the same?
[/ QUOTE]
there is always risk of getting ban when cheating. I would say use it at our own risk.