Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorCounter Strike Global Offensive - GOESP Legit Cheat
V.A.C BAN!!! Evet Teşkkürler Bu Ban için Diğer banlar içinde..
Arkadaşlar kesinlikle kullanmayın CS:GO hileleri,(hele hele memoryhackerstan asla hile kullanmayın) hileyi hiç belli etmedim ve hiç kimse beni farketmedi ve güzelce oynuyordum ve sürekli internet bağlantısı gidip durdu modeme bakıyorum ve bir sorun yok internet var ve ban yediğimi anladım arkadaşlar fark ettirmesenizde CS GO nun vac ban sistemi arkada açık olan bi uygulama var diyerek sizi banlıyor bu 4 üncü ban yeyişim sadece CS GO da değil hiç fark ettirmeyerek birden fazla oyunda denedim ama yinede banlıyor!!! 4 üncü ban yeyişim diyorum ama CSGO dan 4üncü değil daha CSGO dan hayatımda ilk defa ban yedim Pubg mobile ve Pubg Litedanda ban yedim onlarda birlikte 4. oluyor!.. Arkadaşlar şimdi diyeceksiniz sen kullanmayı bilmiyorsun diye alakası yok tüm hileleri bilinçli bir şekilde kullandım ancak bende değil sorun memoryhackersta. Tamam güzel yapmışsınızda ban yemenin sorununu çözememişsiniz. Arkadaşlar üzgünüm ama bu siteden hile kullanmayın Teşekkürler..