Madem emeklerini düşünüyordun neden hile kullandın? hile kullanarak emek verdiğini mi sanıyorsun? Overwatch'dan ban yiyip kime suç bulacağını şaşırınca koşa koşa VAC! GG! yazmana gerek yok. "Acaba nerede belli ettim?" demelisin.
Arkadaşlar günlük 2 adet report yerseniz sorun yok. Günde 2 üzeri report yediğiniz taktir de bu Overwatch müfettişlerine düşüyor. Mesela 3 farklı oyunda report yedim 3 maçım 3 farklı müfettişe gidiyor inceleniyor. Tek bir maçta 10 tane de yeseniz 1 tane de yeseniz overwatch'a gitmezsiniz. Maç başına en az 1 report olacak şekilde en az 3 farklı report yemeniz gerekiyor yani.
INDIGO ilk tema. İlk postta bulunan videodaki tema. AYWARE ise en son olan tema. AYYWARE'nin legit aimi çok daha sağlam. Ama bana soracak olursan farkedilme olasılığı daha yüksek. Başka biri izlediğinde aim sabitleniyormuş gibi gözüküyor.
selamün aleyküm pikacu hile çok güzel eline saglık hileye birde 2d radar eklermisin box açmayız radardan bakarız hem ban yeme riski baya düşer tekrardan teşekkürler
Yaşına istinaden ağır yorum yapmayacağım. Sadece gülüyorum Ki muhtemelen Overwatch'a düştüğün kişide gülmüştür Muhtemelen Ace attın ve hepsi hs bunuda bariz bir şekilde belli ettin ve sonuç bu veya gittin duvara baka baka adam vurdun. Hilenin bile bir kullanım şekli var herşey düzenine göre...
Satın alım tarihi 9 Mart 2018
Rapor sayısı: 37
Sonuç: Yetersiz delil